Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Temmuz 2016 09:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Hain şebeke çökertildi

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından kamuda başlayan tasfiye süreci devam ederken, operasyonları günler öncesinden sızdırarak sosyal medyada yayınlayan Fuat Avni hesabına yönelik de harekete geçildi. Fuat Avni hesabına bilgi aktaran ve yöneten 10 kişinin gözaltına alındığı açıklanırken bu defa 'Kısa Seyfi' tartışmaları başladı.

Hain şebeke çökertildi
şebeke, fuat avni,

Başbakanlık’ta görev yapan ve açığa alınan 257 çalışandan 10’unun Fuat Avni hesabını yönettiği tespit edildi. Gözaltında alınan 9 kişinin bilgisayar sistemleri üzerine çalışan mühendisler olduğu ortaya çıkarken, dün de ‘Başbakanlık Uzmanı’ Akif Mustafa Koçyiğit FETÖ’ye bilgi sızdırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Akif Mustafa Koçyiğit’in Fuat Avni hesabını yönettiği iddia edilirken, Koçyiğit’in gözaltına alınmasının ardından dün de Fuat Avni hesabından paylaşım yapıldı.

Saat 14.51’de atılan twitte, “Yine mi yakaladınız beni (!) Görevimin başındayım…” ifadesini kullandı. Bu arada Akif Mustafa Koçyiğit adına ağabeyi tarafından Twitter’da açıldığı iddia edilen bir hesaptan bir dizi tweet atıldı. “Mustafa’nın abisiyim. Bu gözaltı kararı kesinkes saçmalıktır. O, defaten Fuat Avni’nin kimler olduğunu bildirmiştir” diyen ağabey Koçyiğit, “Kardeşimin can güvenliğini sağlayın, Fuat Avni ve arkasındaki ekibi hakkında her şeyi anlatayım. Fuat Avni hesabı 8 kişi tarafından yönetiliyor. İsim babası Emre Uslu’dur… Data kaynakları arasında, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne sızdırılmış kişiler, AK Parti’den milletvekilleri ve 2 bakan da mevcut” açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...