Tgrt Haber
17 Eylül 2020 15:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Halil Sezai kimdir? Halil Sezai'nin hayatı

Halil Sezai, son günlerde yaşlı bir adamı darp etmesi ile gündemde yer alıyor. Şuan gündemde olan Halil Sezai kimdir? Asıl alanı tiyatro olan ve müzikle daha sonradan tanışan Halil Sezai, bir filmi esnasında söylediği şarkı ile popülaritesini kazanmış ve müzik alanında da faaliyet göstermeye başlamıştır.

Halil Sezai kimdir? Halil Sezai'nin hayatı
halil sezai,,halil sezai kimdir,,halil sezai kaç yaşında,,yaşlı adamı döven halil sezai kimdir,

Şarkıcı Halil Sezai'nin hayatı gündeme gelen haberlerin ardından merak konusu oldu.Tuzla’da dün bir sitede çekim yapan şarkıcı Halil Sezai, çekime izin vermeyen mahalle sakini 67 yaşındaki Hüseyin Meriç ile tartışma yaşamış; Sezai, yaşlı adamı darp etmişti.O olaydan sonra Halil Sezai tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi

 

HALİL SEZAİNİN HAYATI HALİL SEZAİ KİMDİR?

Halil Sezai Paracıkoğlu ya da bilinen adıyla Halil Sezai 16 Ağustos 1979 tarihinde Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Babasının ailesi Bulgaristan’ın Pazarcık ilinin Paracık köyünden olup soyadını buradan almaktadır.

Eskişehir Atatürk Lisesi'nden ve 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 2012 yılında Kral TV Müzik Ödüllerinde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü almıştır.

2011 yılında vizyona giren İncir Reçeli filmi ile beyaz perdede yer alan Sezai, serinin devam filmi olan 2014 yapımı İncir Reçeli 2'de de başrolde oynamıştır. 2014 tarihli Çilek filminin ise yapımcılığını üstlendi. Yapışık Kardeşler filminde İmam rolünü oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...