Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Aralık 2016 16:01 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Hangi illerde okullar tatil olacak | Son Dakika Haberleri

Geçtiğimiz hafta Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamayla birlikte yurdumuzun dört bir tarafında şiddetli yağan kar yağışları hayatı felç etmişti. Pek çok okul olumsuz hava koşulları nedeniyle tatil edildi. Peki bu hafta Hangi illerde okullar tatil olacak? İşte detaylar haberimizde..

Hangi illerde okullar tatil olacak | Son Dakika Haberleri
okul,kar tatili,hangi illerde okullar tatil,valilik,son dakika haberleri,19 aralık pazartesi tatil mi,

Şiddetli fırtına ve kar yağışları Doğu Anadolu, Karadeniz ve İç Anadolu da onlarca il ve ilçelerde yolların kapanmasına yol açtı. Aşırı kar yağışlarının hayatı olumsuz etkilediği bir çok ilde ise Belediye makinaları yol açma çalışmaları gerçekleştirdi.Öğrencilerin merakla beklediği haber geldi mi? Okullar tatil olacak mı? İşte detaylar...

12-16 ARALIK OKULLAR TATİL EDİLMİŞTİ

Özellikle Muş, Bitlis, Hakkari, Van, Malatya, Elazığ, Artvin, Gümüşhane, Düzce ve Tunceli'de okullar tatil edilmişti.

19-23 ARALIK HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü(MGM) tarafından yeni haftanın hava durumu verileri açıklandı. Alınan verilere göre yeni haftada 19 Aralık Pazartesi günü yurt genelinde sizleri soğuk ancak güneşli hava beklerden 20 Aralık salı günü ise yurdun bazı bölgelerinde yağmur beklenmekte. 21 Aralık çarşamba günü Edirne'de karla karışık yağmur, Bilecik, Kütahya, Uşak, Burdur, Isparta, Konya, Afyonkarahisar ve Eskişehir'de ise kar beklenmekte.

19-23 ARALIK OKULLAR TATİL Mİ?

MGM verileri hafta içi bir çok ilde kar yağışlarının olacağını bildirdi. Peki 19 Aralık Pazartesi okullar tatil mi. 20 Aralık salı okullar tatil mi. 21 Aralık çarşamba okullar tatil mi. 22 Aralık perşembe okullar tatil mi. 23 Aralık cuma okullar tatil mi? sorusu şimdiden sorulmaya başladı. Kar yağışlarının  başladığı illerde okulların tatil olup olmadığını haberimizin detaylarında bulabileceksiniz

VALİLİK AÇIKLAMASI OLDU MU?

Heniz valilikteen bir açıklama gelmedi,

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...