Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Aralık 2017 23:55 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı

Isparta-Antalya karayolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı
iki otomobil,

Kaza, saat 16.00 sıralarında Kazak Tünelleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta ve Antalya yönlerinden gelen ve henüz sürücüleri belirlenemeyen iki otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından 2 yaralı araç içinde sıkıştı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ve Acil Kurtarma ekipleri, sıkışan yaralıları Isparta’daki hastanelere sevk etti.

Yaralılardan biri ağır, 3 kişi Isparta Şehir Hastanesi’ne, diğer 5’i ise Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Durumu ağır olan Mehmet Çırak (38) sevk edildiği Isparta Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye sevk edilen Ramazan Uysal, Akif Uysal, İsmail Çelik, Birsel ve Şevket Dağtekin ile çiftin 2 çocuklarının aralarında bulunduğu yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...