Tgrt Haber
11 Ocak 2021 13:07 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Influencer Naida Bojnakova ve eşi Baran Bojnak tanıtım elçisi oldular

Boşnak influencer Naida Bojnakova ve eşi Baran Bojnak gönüllü tanıtım elçisi oldu.

Influencer Naida Bojnakova ve eşi Baran Bojnak tanıtım elçisi oldular
influencer,nadia,Bojnak,baran Bojnak

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan Boşnak influencer ve Youtuber Naida Bojnakova, tercüman eşi Baran Bojnak ile birlikte sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla Türkiye ve Bosna Hersek arasında kültürel bir köprü kurmayı hedefliyor. Ürün tanıtımlarının yanında tarihi ve turistik yerlerin de tanıtımı için videolar çeken Bojnakova, bu tanıtım videolarını Bosna Hersek'teki ve Türkiye'deki binlerce takipçisiyle paylaşıyor.
Influencer Naida Bojnakova ve eşi Baran Bojnak tanıtım elçisi oldular

Naida Bojnakova, video ve paylaşımlarının sadece Alanya ile sınırlı kalmadığını, gittiği diğer şehir ve turistik beldelerde de tanıtım videoları çekerek takipçileriyle paylaştığını söyledi. İnternet ünlülerinin sosyal bir etkiye sahip olduğunu belirten Bojnakova, "İnternet ortamındaki bu etkiyi sadece ürün tanıtımı için kullanmak yerine yaşadığım şehrin ve ülkenin tanıtımına da katkı sağlamak istiyorum. Bosna Hersek'in de Türkiye'de daha çok tanınmasını istiyorum. Bu amaçla ailemi görmek ve tatilimi geçirmek için gittiğim her fırsatta ülkemde de videolar çekerek yayınlamaya çalışıyorum. Bunu yaparken de en büyük desteği eşim Baran Bojnak'tan alıyorum" dedi.

Yaklaşık 10 yıldır profesyonel kulüplerde tercümanlık yapan Baran Bojnak ise "Bosna Hersek'te tanınan ve sosyal medya platformlarında binlerce hayran kitlesi bulunan eşime her fırsatta destek olmaya çalışıyorum. Kendisine iki ülke arasında kültürel bir köprü olma hedefinde destek veriyorum” diye konuştu.

Naida Bojnakova kimdir?
Naida Bojnakova 1989  tarihinde Saraybosna'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Ekonomi alanında Yukseklisansla tamamlayan Naida Bojnakova, evli ve bir çocuk annesi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...