Tgrt Haber
13 Mart 2019 20:34 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Instagram ve Facebook Çöktü Mü? Neden Açılmıyor? Instagram ve Facebook'a Neden GİRİŞ YAPILAMIYOR

Instagram ve Facebook ÇÖKTÜ MÜ? Neden Açılmıyor? Instagram ve Facebook'a Neden Giriş YapılamıyorFacebook ve Instagram çöktü mü sorusu sosyal medya hesaplarına giriş yapamayan vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Facebook ve Instagram'a neden giriş yapılmıyor? Detayla haberimizde. .

Instagram ve Facebook Çöktü Mü? Neden Açılmıyor? Instagram ve Facebook'a Neden GİRİŞ YAPILAMIYOR
instagram,facebook,instagram çöktü mü,facebook çöktü mü,Instagram ve Facebook çöktü mü,Instagram ve Facebook neden açılmıyor,son dakika

Instagram ve Facebook ÇÖKTÜ MÜ? Neden Açılmıyor? Instagram ve Facebook'a Neden Giriş Yapılamıyor sorusu sosyal medya hesaplarına giriş yapamayan vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, Facebook ve Instagram'a neden giriş yapılmıyor? Detayla haberimizde. 

Sosyal Medya devi Facebook ve Instagram'a kısa bir süredir giriş sağlanamıyor. Sosyal medya hesaplarına ulaşamayan insanlar internette Facebook ve İnstagram çöktü mü sorusuna büyük bir merakla yanıt arıyor. Peki, Facebook ve İnstagram'a neden giriş yapılamıyor? İşte detaylar...

FACEBOOK VE INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? NEDEN AÇILMIYOR?

Bazı kullanıcılar Instagram ve Facebook'ta erişim sorunları yaşamaya başladı. Şimdi birçok kişi Facebook ve Instagram'da, mesaj göndermek, anasayfa akışını yenilemek, fotoğraf yüklemek gibi işlemleri yapamıyor. Instagram ve Facebook'tan konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Facebook'ta da sorun
Kullanıcılar, sosyal medya platformu Facebook'a da erişim sıkıntısı yaşıyor. Facebook'ta kullanıcılar fotoğraf yükleme ve paylaşım sorunuyla karşı karşıya kalıyor.

Sorunun küresel mi yoksa yerel mi olduğuna dair bir bilgi bulunmazken sorunla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...