Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Mart 2015 02:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

iPad Pro'dan, 3.0 USB sürprizi

Apple kullanıcı sayısındaki farkı açmak adına elinden gelenin en iyisini Apple iPad Pro ile beraber kullanıcıların beğenisine sunacak.

iPad Pro'dan, 3.0 USB sürprizi
Apple iPad Pro , apple ürünleri

Çok zamandır rivayet edilen iPad Pro Eylül'den beri gelen sızıntılarla birlikte gerçek olduğu öğrenildi. Tam detayları netleşmese de Ekim'deki konferansta veya Mayıs'da ki iOS 9 beta sürümünü kullanıcılara açıklayacağı etkinlikte sunulabilir.

 
Dünyanın en önde gelen haber kaynaklarından biri olan The Wall Street Journal'ın paylaştığı bilgilere göre yılın ikinci yarısında bu ürünün lansmanı yapılacak. Ve ayrıca İpad Pro'da USB 3.0 konnektör bulunacak hem hızlı veri paylaşımı hemde hızlı şarjı için. Apple gerçekten büyük planlar içerisinde olduğunu gösteriyor bu ayrıca tablet alanındaki iddiasını kimseye kaptırmayacak gibi. Ayrıca sitenin söylediğine göre bu USB ayrıca Mouse ve klavye ile birlikte kullanım senaryosuna göre de düzenlenecek.
 
12.2 İnç olarak çıkması beklenen tablet bir çok kimse tarafından hem tablet hem laptop dizaynına uyarak aslında yerden ve paradan da tasarrufu sağlayabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...