Tgrt Haber
10 Aralık 2017 07:03 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

İşgalci İsrail askeri hırsızlık yaparken görüntülendi!

İşgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil şehrinde İsrailli bölük komutanı, Filistinli seyyar satıcının tezgahından utanmadan elma çalarken saniye saniye görüntülendi.

İşgalci İsrail askeri hırsızlık yaparken görüntülendi!
hırsız,israil,işgal

İsrailli komutanın, askerlerle halk arasındaki çatışmalardan kaçan Filistinli esnafın terk ettiği tezgahtan kendisi ve arkadaşları için elma çalma anına ilişkin görüntüler, sosyal medyada yayılarak alay konusu oldu. Bunun üzerine İsrail ordusu, elma çalan askerin açığa alındığını duyurdu. Komutanın elma çaldığını doğrulayan ordudan yapılan açıklamada, "Bu davranış, İsrail ordusundaki bir asker veya komutandan beklediğimiz bir davranış değil. (Elma çalan) Komutan açığa alındı ve disiplin cezasına çarptırılacak." ifadelerine yer verildi.

"Givati" isimli tugayda görev yaptığı belirtilen komutanın kimliği açıklanmadı. Hırsızlık olayının, Trump'ın, "Kudüs'ü İsrail'in başkenti" olarak tanıma kararının ardından çıkan olaylar esnasında yaşandığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...