Tgrt Haber
03 Mart 2018 14:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

İSKİ arıza telefon numarası | İstanbul'da suların kesildiği ilçeler | İstanbul sular ne zaman düzelecek

İSKİ su kesintisi yapacağı semt ve ilçeleri açıkladı. İSKİ bazı bölgelerde 5 Mart Pazartesi günü 12 saat süreyle su kesintisinin yapılacağını açıkladı. Peki, 5 Mart Pazartesi günü sular ne zaman gelecek? İSKİ arıza ve telefon numarası kaç? Haberimizden öğrenebilirsiniz...

İSKİ arıza telefon numarası | İstanbul'da suların kesildiği ilçeler | İstanbul sular ne zaman düzelecek
su kesintisi,,iski telefon numarası,,beyoğlu,,kağıthane,

Sondakika! İSKİ'den yeni açıklama İSKİ su kesintisi yapacağı semt ve ilçeleri açıkladı. İSKİ bazı bölgelerde 5 Mart Pazartesi günü 12 saat süreyle su kesintisinin yapılacağını açıkladı. Kağıthane-Beyoğlu ve Kağıthane Nurtepe bölgelerine su verilmeyecek.

İSKİ bazı bölgelerde 5 Mart Pazartesi günü 12 saat süreyle su kesintisinin yapılacağını açıkladı.

İSKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 
"Kağıthane-Beyoğlu ve Kağıthane Nurtepe Ana isale hatlarında gerçekleştirilecek olan yenileme çalışmaları nedeniyle, 5 Mart 2018 Pazartesi günü 10.00 ile 22.00 saatleri arasında 12 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. 

Su alamayacak bölgeler: 
Kağıthane ilçesi: Merkez, Nurtepe, Gürsel ve Mehmet Akif Ersoy Mahalleleri ile Talatpaşa Mahallesi’nin alt kodları. 
Beyoğlu ilçesi: Örnektepe, Sütlüce, Halıcıoğlu, Piripaşa, Keçecipiri, Camii Kebir, Kulaksız, Kadı Mehmet Efendi,Bedrettin, Çatma Mescit Mahallelerinin tamamı ile Küçük Piyale ve Yahya Kemal Mahalleleri’nin alt kodları. 

Kocabayır Terfi merkezinde gerçekleştirilecek olan debimetre montaj ve bağlantı çalışmaları nedeniyle, 5 Mart 2018 Pazartesi günü 10.00 ile 22.00 saatleri arasında 12 saat süreyle aşağıda belirtilen bölgelere su verilemeyecektir. 

Su alamayacak bölgeler: 
Pendik ilçesi: Yenişehir, Çamlık, Kurtköy, Şeyhli, Sülüntepe, Ertuğrulgazi, Yayalar, Velibaba ve Çınardere Mahalleleri.
Kartal ilçesi: Hürriyet Mahallesi’nin bir kısmı."  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...