Tgrt Haber
03 Ocak 2021 09:09 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

İsmail Balaban kimdir? Survivor Ünlüler takımında yer alan İsmail Balaban kimdir?

Survivor'da büyük heyecanın yaşanacağı Survivor 2021'de Ünlüler takımı belli oldu. İlk fragmanın yayınlanmasıyla birlikte kimlerin Survivor'da yer alacağı belli oldu. Peki Ünlüler takımında yer alan 'Er meydanlarında sarı fırtınaydım. Survivor'a kasırga olmaya gidiyorum.' diye konuşan İsmail Balaban kimdir? İsmail Balaban'ın boyu, kilosu ve şampiyonlukları da merak edilenler arasında... İşte merak İsmail Balaban hakkında merak edilen tüm soruların cevapları haberimizde...

İsmail Balaban kimdir? Survivor Ünlüler takımında yer alan İsmail Balaban kimdir?
Survivor,,ismail,,balaban,,ismail balaban kimdir,,ismail balaban,,kimdir,,ismail survivor,,survivor2021,

Survivor'da büyük heyecanın yaşanacağı Survivor 2021'de Ünlüler takımı belli oldu. İlk fragmanın yayınlanmasıyla birlikte kimlerin Survivor'da yer alacağı belli oldu. Peki Ünlüler takımında yer alan 'Er meydanlarında sarı fırtınaydım. Survivor'a kasırga olmaya gidiyorum.'diye konuşan İsmail Balaban kimdir?

Dominik'te sadece kendini değil Antalya'yı temsil edeceğini aktaran İsmail Balaban, "Antalya'yı ve güreş camiasını en iyi şekilde temsil edeceğim. Asla pes etmeyeceğim. Şampiyon olup geri döneceğim" dedi. 

SURVIVOR İSMAİL BALABAN KİMDİR?

İsmail Balaban, 3 Eylül 1987, Antalya doğumlu, 1.80 boyunda ve 98 kilo ağırlığında bir Türk pehlivan. 652 ve 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde birinci gelerek iki kez başpehlivan unvanını kazandı. 2013 yılında Ali Gürbüz'ün doping testi pozitif çıktığı için kaybettiği başpehlivanlık finalinin 1.si ilan edildi. 1987'de Elmalı (Akçay köyü) - Antalya'da dünyaya geldi. Kendisi gibi yağlı güreşçi olan Turan Balaban'ın ikizidir.

SURVIVOR İSMAİL BALABAN GÜREŞ KARİYERİ

2012 Kırkpınar Başaltı üçüncülüğü

2013 Kırkpınar başpehlivanlığı

2014 Kurtdereli başpehlivanlığı

2014 Kırkpınar ikinciliği

2015 Kurtdereli ikincliği

2016 Kurtdereli üçüncülüğü

2017 Kırkpınar başpehlivanlığı

2018 Kurtdereli başpehlivanlığı

2019 Elmalı Yağlı Güreşleri ikinciliği

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...