Tgrt Haber
23 Ağustos 2020 19:01 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:07

Ismaila Coulibaly kimdir? Ismaila Coulibaly hangi takımda oynuyor, kaç yaşında?

Norveç ekiplerinden Sarpsborg 08 forması giyen ve adı Galatasaray ile anılan Malili orta saha oyuncusu Ismaila Coulibaly, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 19 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takıma transferiyle ilgili "Galatasaray'a transfer olmak gurur verici ve çılgınca bir şey olur." dedi. Peki Ismaila Coulibaly kimdir? Ismaila Coulibaly hangi takımda oynuyor, kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Ismaila Coulibaly kimdir? Ismaila Coulibaly hangi takımda oynuyor, kaç yaşında?
Ismaila Coulibaly,,Ismaila Coulibaly kim,,Ismaila Coulibaly kimdir,,Ismaila Coulibaly kaç yaşında,

Norveç ekiplerinden Sarpsborg 08 forması giyen ve adı Galatasaray ile anılan Malili orta saha oyuncusu Ismaila Coulibaly, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 19 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takıma transferiyle ilgili "Galatasaray'a transfer olmak gurur verici ve çılgınca bir şey olur." dedi.

Ismaila Coulibaly kimdir?

Tam adı Ismaila Cheick Coulibaly olan futbolcu, 25 Aralık 2000 tarihinde Mali'de dünyaya geldi. Genç futbolcu, Ocak 2019'da ülkesinin takımlarından Duguwolofila'dan Norveç ekibi Sarpsborg 08'e transfer oldu. 2019/2020 sezonunda takımıyla 12 maçta görev alan genç oyuncu, 4 gol ve 1 asist kaydetti. Mali U20 Milli Takımı'nın formasını da 2 kez terleten Coulibaly'nin kulübüyle olan sözleşmesi Aralık 2022'ye kadar devam ediyor.

Ismaila Coulibaly kimdir? Ismaila Coulibaly hangi takımda oynuyor, kaç yaşında?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...