Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2021 20:14

İspanyol basını yazdı! Samuel Umtiti Beşiktaş'a...

Son dakika Beşiktaş transfer habri: Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, sezon başında yaptığı transferlerle Avrupa'da ses getirmeyi başarmıştı Transferin son gününde Mirelam Pjanic'i kadrosuna katan siyah-beyazlılar ocak ayında bir fırsat transferi için daha pusuya yatmış durumda. Kartal, ocak ayında Barcelona'dan ayrılması beklenen Samuel Umtiti için devreye girdi.

İspanyol basını yazdı! Samuel Umtiti Beşiktaş'a...
Beşiktaş,Samuel Umtiti,Barcelona

Süper Lig'de ilk 8 haftada 17 puan toplayan Beşiktaş, ocak ayı transfer dönemi için çalışmalarına başladı.

Sezon başında kadrosuna katmak istediği Samuel Umtiti için yoğun mesai harcayan siyah-beyazlılar, Fransız futbolcunun takımdan ayrılmak istememesi nedeniyle transferi gerçekleştirememişti. Sport gazetesine göre Barcelona, savunma oyuncusunu Ocak 2022'de kesin olarak ya satacak veya kiralık olarak verecek. Mali bir krizin ortasında olan Katalan ekibi giderlerini azaltmak zorunda. Bu sayede Pjanic'i alan siyah-beyazlıların Umtiti'yi de kadrosuna katma şansı ortaya çıkacak.

Haberde Beşiktaş'ın yeniden Umtiti için devrede olduğu, ocak ayında transferi gerçekleştirebileceği iddia edildi. Haberde ayrıca Beşiktaş'ın yanı sıra Nice ve Lazio'nun da Samuel Umtiti için pusuda beklediği yazıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...