Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ocak 2016 08:49 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

İstanbul Ankara okullar tatil mi hangi okullar tatil, güncel kar tatili olan iller - Tatil olan okullar öğrn

Bugün okullar tatil mi? Öğrenciler merak ediyor. İşte detaylar: Okullar tatil mi, hangi okullar tatil, kar tatili olan iller, bugün okullar tatil mi, Ankara okullar tatil mi, tatil olan okullar, İstanbul okullar tatil mi güncel liste öğren. Yurt genelinde etkisini gösteren etkili kar yağışlarının ardından bazı illerde bugün okullara ara verildi.

İstanbul Ankara okullar tatil mi hangi okullar tatil, güncel kar tatili olan iller - Tatil olan okullar öğrn
hangi okullar tatil, kar tatili olan iller, bugün okullar tatil mi, Ankara okullar tatil mi, İstanbul okullar tatil mi,kar tatili ankara, kar tatili istanbul, kar tatili son dakika, kar tatili sakarya, okullar tatil mi,

Bugün okullar tatil mi? Öğrenciler merak ediyor. İşte detaylar: Okullar tatil mi, hangi okullar tatil, kar tatili olan iller, bugün okullar tatil mi, tatil olan okullar, Ankara okullar tatil mi, İstanbul okullar tatil mi güncel liste öğren. Yurt genelinde etkisini gösteren etkili kar yağışlarının ardından bazı illerde bugün okullara ara verildi..  İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı nedeniyle 1 gün süreyle okulların tatil edildiğini açıkladı. Tatil kararını, İstanbul Valisi Vasip Şahin twitter hesabından duyurdu. Şahin, ''Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir'' dedi. Ankara'da okullar tatil mi? Bu konu hakkında resmi bir açıklama geldi, okullar devam ediyor.

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN

KOCAELİ

Kocaeli'de olumsuz hava şartları nedeniyle anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı. Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocaeli genelinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre; yoğun yağmurun ilerleyen saatlerde kar yağışına dönüşeceği; 18.01.2016 Pazartesi, gün boyu kar yağışının devam edeceği anlaşılmıştır. Bu nedenle; kar yağışının araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açabileceği olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile il genelinde; anaokulları; ilk, orta ve liseler ile (rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 18.01.2016 Pazartesi günü, bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır" denildi.

SAKARYA

Sakarya Valiliği'nden yapılan açıklamada taşımalı sistemdeki öğrencilere bir gün kar tatili verildi. Sakarya Valiliği'nden akşam saatlerinde yapılan açıklamada, 18 Ocak Pazartesi günü il ve ilçelerde taşımalı sistemdeki öğrencilerin kar tatili yapacakları belirtildi.

MANİSA

Manisa'nın Demirci ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verilecek. İlçe merkezinde sağanağın ardından başlayan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana gelirken belediye ekipleri yolları açık tutabilmek için kar temizleme çalışmaları yapıyor.

MUĞLA

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeni ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

BALIKESİR

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle okullar bir gün süreyle tatil edildi. Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli kar ilçe merkezi ve bağlı mahalleleri kısa sürede beyaza bürüdü. Yoğun kar yağışı sebebiyle ilçeye bağlı bazı mahallelerin yolları kapanırken, kar yağışının ilçenin tamamını etkisi altına aldığı öğrenildi.

Tatille ilgili gelişmeler geldikçe size aktaracağız...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...