Tgrt Haber
28 Ekim 2015 19:44 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14

İstanbul depremi büyüklüğü kaç oldu Marmara Depremi şiddeti son depremler

Marmara Bölgesi'nde korkutan deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedilen deprem herkesi korkuttu. İşte depremle ilgili detaylar ve son bilgiler.

İstanbul depremi büyüklüğü kaç oldu Marmara Depremi şiddeti son depremler
istanbul, deprem, istanbul depremi, marmara, deprem,

Marmara Bölgesi'nde korkutan deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedilen deprem herkesi korkuttu. İşte depremle ilgili detaylar ve son bilgiler. İstanbul'da deprem mi oldu? Herkes birbirine bunu soruyor. İstanbul sallandı mı? İstanbul depremi büyüklüğü kaç oldu? İstanbul depremi ile ilgili tüm detaylar burada. Deprem oldu mu olmadı mı? Veriler gelir gelmez haberimizde olacak... İstanbul'da Balıkesir'de Çanakkale deprem meydana geldi. Depremin şiddeti henüz açıklanmasada her yerden hissedildi. İStanbul üzücü deprem şiddeti artçı merak ediliyor. İstanbul deprem bilgileri gelecek.

Tekirdağ ile Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçeleri, akşam saatlerinde merkez üssü Marmara Denizi olan Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğündeki depremle sallandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandille Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü Marmara Denizi Tekirdağ açıkları olarak saptadığı deprem saat 19.20'de meydana geldi. Yerin 15.5 kilometre derinliğindeki deprem Tekirdağ ile Balıkesir'in Bandırma ve Erdek ilçelerinde şiddetli olmak üzere İstanbul, Bursa, Çanakkale ve Edirne'de de hissedildi.

AFAD ise depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıkladı.Can ve mal kaybına neden olmayan deprem merkez üssüne yakın yerleşim yerlerinde kısa süreli paniğe neden oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...