Tgrt Haber
19 Şubat 2015 02:19 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:00

İstanbul'da 40-60 santimetre kalınlığında kar

İstanbul'da gün boyu aralıklarla, yer yer yoğun olarak devam eden kar yağışı, gece saatlerine kadar etkisini sürdürecek.

İstanbul'da 40-60 santimetre kalınlığında kar
İstanbul kar yağışı

Şehrin sahil kesimlerinde 5-10 santimetre olan kar kalınlığı, birçok ilçede 10-25 santimetre arasında ölçüldü. Kar kalınlığı Çatalca'nın köyleri, Binkılıç ve Aydos'ta 40-60 santimetreye ulaştı. Meteoroloji, kar yağışının cuma gününden sonra İstanbul'u terk edeceğini açıkladı. Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kar yağışının kent genelinde yarın öğle saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Cuma günü iç kesimlerde karla karışık yağmur, yüksek bölgelerde ise hafif kar olarak görülecek yağış, akşam saatlerinden itibaren şehri terk edecek.

Bugün en yüksek 1 derece olarak ölçülen sıcaklık, yarın en düşük eksi 2, en yüksek ise 3 derece olacak. Cuma günü en düşük 2, en yüksek 5 derece civarında seyretmesi beklenen sıcaklığın, hafta sonu itibarıyla 3-6 derece artarak mevsim normallerine çıkması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...