Tgrt Haber
29 Aralık 2014 17:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

İstanbul'da kar yağışı başladı, okullar tatil oldu mu olacak mı

Ve İstanbul'a günlerdir yapılan kar yağışı uyarısı yerini buldu. İstanbul'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Yılın ilk karı böylece İstanbul'a düşmüş oldu. İstanbul'a beklenen kar yağışı geldi ve hemen akıllara okullar tatil oldu mu yada olacak mı soruları geldi. İşte İstanbul'daki kar yağışı ile ilgili tüm detaylar.

İstanbul'da kar yağışı başladı, okullar tatil oldu mu olacak mı
istanbul, istanbul kar yağışı, istanbul okullar tatil, kar tatili, okullar tatil oldu mu, okullar tatil olacak mı, kar tatili istanbul,

Ve İstanbul'a günlerdir yapılan kar yağışı uyarısı yerini buldu. İstanbul'da beklenen kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Yılın ilk karı böylece İstanbul'a düşmüş oldu. İstanbul'a beklenen kar yağışı geldi ve hemen akıllara okullar tatil oldu mu yada olacak mı soruları geldi. İşte İstanbul'daki kar yağışı ile ilgili tüm detaylar. İstanbul kar yağışı için alarma geçti. Meteorolojinin yayınladığı son hava durumu raporuna göre İstanbul'da lodosun karayele dönmesiyle hava sıcaklığı hissedilir derecede azalacak. Yağış İstanbul'da karla karışık yağmur olarak başladı ve yarın kar yağışı olarak sürecek. Yetkililerden okulların tatil edilmesiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. İstanbul'daki kar yağışının, Çarşamba günü öğle saatlerinden itibaren tekrar karla karışık yağmura dönüşmesi bekleniyor.
BELEDİYE KAR ALARMI VERDİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meteorolojiden gelen uyarılar üzerine kar alarmına geçti. Belediyeden yapılan açıklamada hava durumuyla ilgili şu bilgi aktarıldı; "Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin hava tahmin raporlarına göre; İstanbul bu gece yarısından sonra kar yağışı ve fırtınanın etkisi altına girecek. İstanbul'da yarın öğleden sonra hava sıcaklığının hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerden itibaren rüzgarın 70-90 km/saat eseceği, yağışın karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı belirtildi"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...