Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2021 09:19

İstanbul'da kısıtlama bitti, trafik kilitlendi

Sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesiyle bu sabah İstanbul trafiğinde yoğunluk yaşandı. Kentteki trafik yoğunluğu yüzde 60'a ulaştı.

İstanbul'da kısıtlama bitti, trafik kilitlendi
trafik,istanbul,yol

İstanbullular güne trafik çilesiyle başladı. Koronavirüs önlemleri çerçevesinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının bitmesiyle beraber haftanın ilk iş gününde trafik kilitlendi.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 60'A ULAŞTI

Kentte 19 Haziran Cumartesi günü saat 22.00'den başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, bu sabah 05.00'te bitti. Haftanın ilk mesai gününde pek çok vatandaş toplu taşıma yerine özel aracıyla yola çıkmayı seçince ana yol ve caddelerde yoğunluk yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) trafik yoğunluğu haritasına göre, saat 09.00 itibarıyla yüzde 60 olarak ölçüldü. 

BOĞAZ TRAFİĞİ KİLİTLENDİ

Kentte trafik yoğunluğunun en fazla olduğu yerler 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün Edirne yönü oldu. Köprülerin Ankara istikametinde ise trafiğin akıcı olduğu gözlendi. Ayrıca D-100 kara yolunun bazı bölgelerinde de yoğunluk dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...