Tgrt Haber
13 May 2014 15:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

İstanbul'da TEM'i kilitleyen feci kaza

TEM otoyolu Kavacık mevkiinde yaşanan kaza, İstanbullulara 2 saat trafik çilesi yaşattı.

İstanbul'da TEM'i kilitleyen feci kaza
tem, tem otoyolu, kavacık, tem'de kaza, istanbul, trafik çilesi

Çağlayan'da dün İstanbul trafiğinin adeta kilitlenmesine neden olan kaza sonrası bugün de TEM Otoyolu Kavacık mevkiinde yaşanan kaza kabusa dönüştü.
LASTİĞİ 50 METRE SONRA PATLADI
Ferhat Altınsoy’un kullandığı bir süpermarkete ait gıda ve temizlik ürünü yüklü kamyonet Güneşli’den yola çıktı. Anadolu yakasındaki bayilere mal dağıtacak olan kamyonetin ön sol lastiği TEM Otoyolu Kavacık Köprüsü’nü geçtikten 50 metre sonra patladı.
ÜRÜNLER YOLA SAVRULDU
Lastiğin patlamasıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden Altınsoy’un kullandığı kamyon bariyerlere çarptı. Çelik bariyerleri aşan kamyon elektrik direğini devirdikten sonra yan yattı. Sürücü kamyon içinde sıkışırken ürünler de yola savruldu.
SÜRÜCÜ 1 BUÇUK SAATTE KURTARILDI
İhbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri, direksiyonla koltuk arasına sıkışan Altınsoy’un kurtarmak için büyük çaba sarf etti. Takoz, kazma, elektrikli demir kesme makası ve zincirin kullanıldığı 1,5 saatlik operasyon sonucunda Altınsoy kurtarıldı. Kaza haberini duyunca olay yerine gelen mesai arkadaşları da Altınsoy’un kurtarıldığı an alkışlayarak itfaiyeye teşekkür etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...