Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2014 11:46 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

İşte Trabzonspor Juventus maçının muhtemel 11'leri

Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında sahasında konuk edeceği Juventus maçının hazırlıklarına başladı.

İşte Trabzonspor Juventus maçının muhtemel 11'leri
Trabzonspor Juventus,Trabzonspor Juventus maçı,Trabzonspor Juventus maçı muhtemel 11ler,trabzonspor,uefa avrupa ligi,

TrabzonsporUEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş karşılaşmasında sahasında konuk edeceği Juventus maçının hazırlıklarına başladı. Spor Toto Süper Lig'de  Kayserispor maçından 2-1 galip ayrılan bordo-mavililer, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik sorumlu Hami Mandıralı idaresinde Juventus maçının hazırlıklarına başladı. Kayserispor maçında forma giyen futbolcuların hafif şekilde çalıştığı antrenmanda, diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas ve taktik çalışma gerçekleştirdi. Mustafa Yumlu, Aykut Akgün ile Alexandru Bourceanu ise takımdan ayrı, kondisyoner Miguel Peiro Montanana eşliğinde çalıştı.  
Bordo-mavili futbolcuların, dar alanda pas çalışması sırasında hırslı ve mücadelesi yüksek bir performans sergiledikleri gözlendi. Bu arada, sakatlığı nedeniyle bir süredir forma şansı bulamayan Florent Malouda ise takımla ilk antrenmanına çıktı.  
27 Şubat 2014 Perşembe
Trabzonspor – Juventus TSİ 22.05  Stadyum: Hüseyin Avni Aker
JUVENTUS - TRABZONSPOR
Juventus: Buffon, Ogbonna, Bonucci, Caceres, Pogba, Vidal, Lichtsteiner, Asamoah, Pirlo, Osvaldo, Tevez
Trabzonspor: Onur, Mustafa, Aykut, Bosingwa, Kadir, Zokora, Bourceanu, Colman, Yusuf, Olcan, Emre
Tarih: 27 Şubat 2014
Saat: 22:05
Stat: Hüseyin Avni Aker

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...