Tgrt Haber
17 Haziran 2017 07:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

İzmir depremleri son dakika İzmir depremi büyüklüğü ve şiddeti kaç?

İzmir'de sabah saatlerinde yine bir deprem oldu. İzmir'den son dakika deprem haberleri gelmeye devam ediyor. İzmir şiddetli sarsıldı, İzmir'de meydana gelen depremin büyüklüğü ve detayları merak ediliyor.

İzmir depremleri son dakika İzmir depremi büyüklüğü ve şiddeti kaç?
izmir deprem, izmir son dakika deprem, izmir depremi,

İzmir'de sabah saatlerinde yine bir deprem oldu. İzmir'den son dakika deprem haberleri gelmeye devam ediyor. İzmir şiddetli sarsıldı, İzmir'de meydana gelen depreminbüyüklüğü ve detayları merak ediliyor. İzmir sallanmaya devam ediyor. İzmir de son dakika bir deprem daha oldu. İzmir sabah saatlerinde sallandı ve İzmir halkı büyük korku yaşadı. İzmir depremi büyüklüğü ve şiddeti kaç herkes merak ediyor. İşte detaylar.

DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 4.7

İzmir'de yine şiddetli bir deprem oldu. Merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü 4.7 olarak bildirildi. 4.7 büyüklüğündeki deprem başta İzmie olmak üzere pek çok yerden de hissedildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...