Tgrt Haber
17 Haziran 2017 22:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

İzmir'de Deprem | Ege'de Büyük Deprem Deprem Büyüklüğü Şiddeti Kaç | SON DEPREMLER

Ege'de şiddetli bir deprem daha meydana geldi. Ege Denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü ve şiddeti merak ediliyor. İzmir'den de hissedilen deprem büyüklüğü kaç? Vatandaşlar deprem sonrası büyük panik yaşıyor. İşte deprem ile ilgili son gelişmeler haberimizde.

İzmir'de Deprem | Ege'de Büyük Deprem Deprem Büyüklüğü Şiddeti Kaç | SON DEPREMLER
izmir deprem, ege depremi, izmir depremi, ege deprem, son dakika depremler,

Ege'de şiddetli bir deprem meydana geldi. Ege Denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü ve şiddeti merak ediliyor. İzmir'den de hissedilen deprem büyüklüğü kaç? Vatandaşlar deprem sonrası büyük panik yaşıyor. İşte deprem ile ilgili son gelişmeler. Ege'de büyük deprem oldu. Sabah meydana gelen deprem sonrası Ege'de bir deprem daha oldu. İzmir'den de hissedilen depremin büyüklüğü ve şiddeti kaç hekres merak ediyor. İşte Deprem detayları. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Ege Denizi’nde saat 22.33'de 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 7.02 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin ardından saat 22.37'de 5.3 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldi. Depremler bölgede kısa süreli paniğe neden oldu.

SARSINTILAR DEVAM ETTİ

5,5'lik depremin ardından bölgede kısa süreli ve düşük şiddetli çok sayıda sarsıntı meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremlerde can ve mal kaybı olmadı.

SABAH SAATLERİNDE BİR DEPREM DAHA OLDU

Dün gece yaşanan deprem sonrası bir son dakika haberi daha geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat 09.28'de merkez üssü İzmir'in Karaburun ilçesi açıkları olan 3,4 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.
Depremin 14,09 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.
Pazartesi günü de İzmir'in Karaburun açıklarında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş, bazı binalarda çatlaklar oluşmuştu. Deprem; İzmir'in yanı sıra Türkiye'nin batısındaki neredeyse bütün illerde de hissedilmiş, sarsıntı Çanakkele, Bursa, Manisa, Eskişehir, Balıkesir, Aydın, Kırklareli, Kütahya, Yalova, Bursa, Edirne ve Tekirdağ'da paniğe yol açmıştı.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...