Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ekim 2017 18:48 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:50

Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre son depremler! Son deprem ve detaylar

Bugün saat 12:36 sularında Ege Denizi'nde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandili Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamasına göre Bodrum'da yaşanan deprem 4,6 büyüklüğünde oldu.24 Ekim tarihli yaşanan son depremler ve Bodrum'daki depremin detayları haberimizde mevcuttur.

Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre son depremler! Son deprem ve detaylar
Kandilli Rasathanesi&tt2;nden alınan verilere göre son depremler,,deprem,,ege denizinde depremler,,türkiyedeki depremler,

Bugün saat 12:36 sularında Ege Denizi'nde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandili Rasathanesi'nden yapılan son dakika açıklamasına göre Bodrum'da yaşanan deprem 4,6 büyüklüğünde oldu.Ege denizinde sık sık görünen bu depremler vatandaşlarıda korkutmaya başladı.Türkiyede görülen tüm depremleri haberimizin içerisinde mevcuttur.


KORKUP, ÇOCUKLARINI OKULDAN ALDILAR

AFAD’ın 4.6 olarak açıkladığı depremin büyüklüğünü Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü 4.5 olarak açıkladı.

Deprem, Bodrum’un Yalı Mahallesi’nin yanı sıra ilçe merkezindeki Kumbahçe, Eskiçeşme ve Cevat Şakir mahallelleri ile çevre ilçelerden de hissedildi. Sarsıntı ile birlikte panik yaşanırken, Bodrumlular ev ve işyerlerini terkedip, açık alanlara ve parklara çıktı. Can ve mal kaybı yaşanmazken, Kumbahçe Mahallesi’ndeki Atatürk İlkokulu’na yakın bölgede oturan veliler, okula gelerek öğle tatilini de fırsat bilip, çocuklarını da alarak evlerine döndü.

Depremi otoparkta çalışırken hisseden İsmail Delice, "Bu kez çok şiddetli sarsıldık. Aralarda küçük sarsıntılar oluyordu ama bu hem şiddetliydi hem de uzun sürdü. Heyecanlandık" dedi.

Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre son depremler! Son deprem ve detaylar

BODRUM KAYMAKAMI: OLUMSUZ BİR DURUM YOK"

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Ege Denizi'nde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki deprem nedeniyle ilçede herhangi olumsuzluğun yaşanmadığını bildirdi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, depremin artçı olduğunu söyledi.  Depremle ilgili ilçede herhangi sıkıntının yaşanmadığını ifade eden Yılmaz, "Bize gelen olumsuz bir durum yok." diye konuştu.

Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre son depremler! Son deprem ve detaylar

TÜRKİYE'DEKİ SON DEPREMLER

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...