Tgrt Haber
20 Ekim 2015 09:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:43

Karayılan bizzat eğitiyor! 120 canlı bomba var

PKK terör örgütünün elebaşı Murat Karayılan, Zap Kampı'nın Bebtinan bölgesinde kampta çoğunluğu kadın canlı bombalar yetiştiriyor.

Karayılan bizzat eğitiyor! 120 canlı bomba var
karayılan, pkk canlı bomba, eğitim kampı,

Son günlerde sınır ötesi operasyonlarla 2 bine yakın teröristin etkisiz hale getirilmesi üzerine "Ölümsüzler taburuyla metropollere saldırırız" tehdidinde bulunan Murat Karayılan'ın, canlı bombaları Kandil'de bizzat eğittiği ortaya çıktı. 
Karayılan ve Suriyeli bir teröristin eğittiği 'Zilan Ölümsüzler Taburu'nda 120 terörist var.
Tunceli'de 19 yıl önce vücuduna sardığı bombaları patlatarak 6 askeri şehit eden örgütün ilk canlı bombacısı "Zilan" kod adlı Zeynep Kınacı'nın adını taşıyan 'Zilan ölümsüzler taburu'nda teröristlere, psikolojik, siyasi ve askeri eğitim veriliyor. 
Teröristlere, patlayıcı hazırlama ve bomba düzeneği eğitiminin yanında siyasi-psikolojik eğitim veriliyor.Teröristlerin, Karayılan'ın yanı sıra 'Şahinkubani' kod isimli Suriyeli terörist tarafından da Filistin tarzı yani hamile kadın görünümlü saldırılar üzerine eğitildikleri ortaya çıktı.
İntihar bombacısına problemsiz araç ve ev alma, gözcü tutma, kendisini uzun süre kamufle etmesi için yüksek miktarda para verildiği de belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...