Tgrt Haber
09 Eylül 2020 19:36 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Koronavirüse yakalanan Faik Öztrak kimdir, kaç yaşında?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.Peki ama Faik Öztrak kaç yaşında? Detaylar haberimizde..

Koronavirüse yakalanan Faik Öztrak kimdir, kaç yaşında?
Koronavirüse yakalanan Faik Öztrak kimdir,,Koronavirüse yakalanan Faik Öztrak kaç yaşında,,Faik Öztrak kaç yaşında,,Faik Öztrak kim,

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Öztrak, Twitter hesabındaki paylaşımında, şunları kaydetti:

"Yaptırdığım Kovid-19 testinin pozitif çıktığını az önce öğrendim. Sağlık durumum şu an gayet iyi. Fakat birkaç hafta evden çalışacağım. Arayıp soran herkese çok teşekkür ederim. Yakın zamanda benimle maskesiz temasta bulunanların test yaptırmasını rica ediyorum."

Koronavirüse yakalanan Faik Öztrak kimdir, kaç yaşında?

Faik Öztrak kimdir,kaç yaşında?
Faik Öztrak, Türk siyasetçi. 1973 yılında İstanbul Saint Joseph Lisesi'ni ve 1977 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye ekonomi Bölümü'nü bitirmiştir. İngiltere'de Birmingham Üniversitesi'nden kalkınma finansmanı konusunda master derecesi almıştır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...