Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Nisan 2018 21:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlayacak? Kanalı belli oldu? Nisan ayında başlayacak mı?

Hayranları merak içinde bekliyor. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlayacak? Kanalı belli oldu? Nisan ayında başlayacak mı? Geçtiğimiz yıldan ısrarla beklenen Kurtlar Vadisi Kaos için heyecan dorukta.Uzun yıllardır farklı versiyonlarla seyirci karşısına çıkan Necati Şaşmaz'ın dizisi Kurtlar Vadisi Kaos olarak seyirciyle buluşuyor

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlayacak? Kanalı belli oldu? Nisan ayında başlayacak mı?
kurtlar vadisi,,kurtlar vadisi kaos,,kurtlar vadisi kaos ne zaman başlayacak,,kurtlar vadisi kaos kanalı,

Fenomen diziyi hayranları merak içinde bekliyor. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlayacak? Kanalı belli oldu? Nisan ayında başlayacak mı? 
Geçtiğimiz yıldan ısrarla beklenen Kurtlar Vadisi Kaos için heyecan dorukta.Uzun yıllardır farklı versiyonlarla seyirci karşısına çıkan Necati Şaşmaz'ın dizisi Kurtlar Vadisi Kaos olarak seyirciyle buluşuyor

KURTLAR VADİSİ KAOS HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kurtlar Vadisi hayranlarının uzun süreli bekleyişi sona eriyor. Yeni adı ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ ismiyle ekranlara dönerek hasreti bitiriyor.

Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, 2018 yılı itibariyle Şubat ayında ekranlarda olacağız açıklamasının ardından dizinin sevenlerinin kanal açıklamasını dört gözle bekliyordu.

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlayacak? Kanalı belli oldu? Nisan ayında başlayacak mı?

Henüz resmi bir açıklama gelmemesine karşın Pana Film’in Kurtlar Vadisi Kaos için yakın görüşmede olduğu kanal TV8! Anlaşma sağlanırsa ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ TV8’de ekranlara dönecek. Dizinin yeni kanalıyla ilgili resmi açıklama gelmesi halinde haberimizden öğrenebilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2018 yılı itibariyle başlanması beklenen Kurtlar Vadisi Kaos Nisan ayında yayınlanacağı iddia edilse de yapımcı şirketten henüz resmi bir açıklama gelmedi. Geçtiğimiz günlerde Kurtlar Vadisi Vatan olarak beyazperde de yerini alan dizi Kurtlar Vadisi Kaos olarak bu sene seyirciyle buluşacak. Dizinin yayınlanma tarihi belli olur olmaz haberimizden izleyebilirsiniz. 

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlayacak? Kanalı belli oldu? Nisan ayında başlayacak mı?,

 

İŞTE NECATİ ŞAŞMAZ'IN YENİ DİZİYLE İLGİLİ O AÇIKLAMASI

Dizinin yayın tarihini başrol oyuncusu Necati Şaşmaz duyurdu. Şaşmaz, "Bir Hadis Bir Film Kısa Film Yarışması Ödül Töreni" için geldiği Konya'da, AA muhabirine, televizyonda 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi dizisinin, 2018'de "Kurtlar Vadisi Kaos" olarak izleyicinin karşısına çıkacağını belirtti. Şaşmaz, "Dizimizin senaryosunu tamamladık. Şubat ayı gibi televizyonlarda yayınlanmaya başlayacak inşallah." dedi.

TÜM KURTLAR VADİSİ SERİLERİ

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ne zaman başlayacak? Kanalı belli oldu? Nisan ayında başlayacak mı?

Diziler:

Kurtlar Vadisi
Kurtlar Vadisi Terör
Kurtlar Vadisi Pusu

Filmler:

Kurtlar Vadisi Irak
Kurtlar Vadisi Gladio
Kurtlar Vadisi Filistin
Kurtlar Vadisi Vatan

P

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...