Tgrt Haber
20 Kasım 2015 07:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:40

Kurtlar Vadisi Pusu 272. yeni bölüm tamamı İZLE - Vadi son bölümünde Tilki Karun birleşti

Kurtlar Vadisi Pusu 272. bölümü ile yine nefesleri kesti. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Gölge'ye ağır darbe vuruldu. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle, KVP izle ve Kurtlar Vadisi Pusu hakkında diğer tüm detaylar...

Kurtlar Vadisi Pusu 272. yeni bölüm tamamı İZLE - Vadi son bölümünde Tilki Karun birleşti
kurtlar vadisi pusu 272. bölüm izle,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadisi pusu son bölüm izle,kurtlar vadisi pusu yeni bölüm izle,kvp izle

Kurtlar Vadisi Pusu 272. bölümü ile yine nefesleri kesti. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde Gölge'ye ağır darbe vuruldu. İşte Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle, KVP izle ve Kurtlar Vadisi Pusu hakkında diğer tüm detaylar... Polat Alemdar Türkiye'yi karıştırmak isteyen karanlık güçlere karşı amansız mücadelesini sürdürüyor. Cahit ve Yasin'in uzaktan takip ettiği Polat Alemdar, teslimat noktasında hiç tahmin etmediği bir sürprizle karşı karşıya kaldı.

GÖLGE NASIL KARŞILIK VERECEK?
Geçen haftanın finalinde, Suriye’deki en büyük silah deposunu havaya uçuran Polat Alemdar karşısında Gölge’nin çaresizliğine tanıklık etmiştik.  Peki Gölge, Polat’tan aldığı bu ağır darbeye nasıl karşılık verecek?

TÜRKİYE’NİN YERALTI ZENGİNLİKLERİ
Kurtlar Vadisi Pusu’da bu hafta önemli bir gelişmeye tanık olacağız. Profesör Anadolu ve öğrencisi Altay, uzun yıllardır gizlice sürdürdükleri Türkiye’nin maden zenginlikleriyle ilgili araştırmalarını Polat Alemdar’ın desteğiyle kamuoyuyla paylaşmaya karar veriyorlar.

Altay’ın basın toplantısına hazırlandığını öğrenen Gölge ise, bunu engellemek için planlarını devreye sokuyor.

TİLKİ - KARUN ORTAKLIĞI
Polat Alemdar’dan öcünü almak için yemin eden Tilki ise hedefine Polat’ın en yakınındaki isimlerden birini koyuyor.  Karun’un da yardımıyla Safiye'nin izini bulmaya çalışan Tilki, büyük bir sürprizle karşılaşıyor.

YUSUF ACI GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR
Yusuf, Zeynep hakkında araştırma yaparken Azra'nın kaçırıldığını öğreniyor ve Azra’yı kurtarmak için hemen harekete geçiyor.Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor. Önümüzdeki bölümde ise Polat Alemdar'ın Gölge'ye karşı yapacağı hamleler merak ediliyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayın gününden yaklaşık 2-3 gün önce çıkmaktadır. Fragmanı da sitemiz Tgrthaber.com'dan görebilirsiniz...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...