Tgrt Haber
13 Şubat 2014 20:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:53

Kurtlar Vadisi Pusu heyacanı devam ediyor

Kurtlar Vadisi Pusu ATV canlı izle (Kurtlar Vadisi Pusu izle) İşte yeni bölümle ilgili tüm detaylar.

Kurtlar Vadisi Pusu heyacanı devam ediyor
kurtlar vadisi,kurtlar vadisi pusu,kurtlar vadisi pusu izle,kurtlar vadiusu pusu son bölüm,kurtlar vadisi pusu son fragmanı,kurtlar vadisi atv izle

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 215.bölümü ATV ekranlarında ekranlara geliyor. İnternetten Kurtlar Vadisi Pusu'yu canlı izlemek istiyorsanız haberimizdeki linke tıklayınız.
Kurtlar Vadisi Pusu 215. bölümde neler yaşanacak
Pusat Çakır, rulet masasında hayatını ortaya koyuyor. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde Pusat Çakır ve Baltazar arasındaki restleşme demir parmaklıklar ardında son buluyor. Baltazar'ın mekanını basan Polis ekipleri Pusat ve Baltazar'ı göz altına alır. Kara ve KGT patronu Akif, hem Şamil'i kurtarmaya hemde Ruscol adlı rus baronu ele geçirmek için İran'a gidiyor. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde Abdülhey ve Gaye evleniyor. Ancak Abdülhey ve Gaye'nin bulunduğu evi sık sık ziyaret eden isimsiz şahıs Gaye ve Abdülhey çiftini gözüne kestiriyor. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümün en merak edilen konularından biri de Cahit ve Polat Alemdar buluşması. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Cahit ile görüşmenin vakti geldiğini söyleyen Polat Alemdar'ın Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde Cahit ile yüzleşmesi bekleniyor. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde Cahit ve Polat Alemdar yüzleşecek mi? Pusat'ı hapishanede bekleyen süprizler neler? Abdülhey ve Gaye'yi bekleyen tehlike ne? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası 13 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölüm fragmanını izlemek için ilgili video bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu 214. bölümde Polat'ı karşısında gören Nazife anne ne yapacak? Polat Alemdar annesi ve babasından sonra kızı Elif ile de yüzleşecek mi? Tapınakçıların arasındaki iki ajan Murat ve Cahit deşifre oldu mu? Kara İran'da kim ile ne için savaşacak? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 214.bölümde karşınızda...
KURTLAR VADİSİ PUSU'NUN YENİ OYUNCULARI
Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu, bu sezon da perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Yapımcı Ebru Polat’a teklif götürdü. Ebru Polat da teklifi doğrulayarak şu açıklamayı yaptı. Dizinin 213. bölümünde ’Baltazar’ karakteriyle dahil olan usta oyuncu Murat Aydın, büyük beğeni kazanmıştı. Kadroya kadın oyuncu transferi için de çalışmalarını sürdüren senaristler, güzel şarkıcı Ebru Polat’a teklif götürdü. Vadi ekibinden teklif aldığını doğrulayan Polat, "Şu anda görüşmeler olumlu geçti" dedi.
Kurtlar Vadisi Pusu 214.bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi nefesleri kesmeye devam ediyor. Yılların efsane dizisi Kurtlar Vadisi yayınlanan son bölümü ile yine reyting rekorları kırdı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 213. bölümünü Perşembe akşamı izleyemeyediyseniz haberimizdeki linkten tek parça halinde izleyebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu hemen izle (Kurtlar Vadisi Pusu 213. bölüm)
30 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu 213.bölümü Vadi severler tarafından her zaman olduğu gibi yine büyük ilgi gördü. Kurtlar Vadisi Pusu 213.bölümde neler oldu? Kurtlar Vadisi Pusu 213.bölümde neler yaşandı? İşte ekranların tartışmasız en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu213.bölümden detaylar. Alttaki linke tıklayarak Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünü izleyebilirsiniz
Kurtlar Vadisi Pusu heyacanı devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 215.bölümü ATV ekranlarında ekranlara geliyor. İnternetten Kurtlar Vadisi Pusu'yu canlı izlemek istiyorsanız haberimizdeki linke tıklayınız. Tıkla Kurtlar Vadisi Pusu ATV canlı izle.
Kurtlar Vadisi Pusu 215. bölümde neler yaşanacak
Pusat Çakır, rulet masasında hayatını ortaya koyuyor. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde Pusat Çakır ve Baltazar arasındaki restleşme demir parmaklıklar ardında son buluyor. Baltazar'ın mekanını basan Polis ekipleri Pusat ve Baltazar'ı göz altına alır.
Kara ve KGT patronu Akif, hem Şamil'i kurtarmaya hemde Ruscol adlı rus baronu ele geçirmek için İran'a gidiyor. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde Abdülhey ve Gaye evleniyor. Ancak Abdülhey ve Gaye'nin bulunduğu evi sık sık ziyaret eden isimsiz şahıs Gaye ve Abdülhey çiftini gözüne kestiriyor. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümün en merak edilen konularından biri de Cahit ve Polat Alemdar buluşması. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Cahit ile görüşmenin vakti geldiğini söyleyen Polat Alemdar'ın Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde Cahit ile yüzleşmesi bekleniyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde Cahit ve Polat Alemdar yüzleşecek mi? Pusat'ı hapishanede bekleyen süprizler neler? Abdülhey ve Gaye'yi bekleyen tehlike ne? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası 13 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölümde olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 215.bölüm fragmanını izlemek için ilgili video bağlantısını haberimizde bulabilirsiniz. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu, bu sezon da perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Yapımcı Ebru Polat’a teklif götürdü. Ebru Polat da teklifi doğrulayarak şu açıklamayı yaptı.Dizinin 213. bölümünde ’Baltazar’ karakteriyle dahil olan usta oyuncu Murat Aydın, büyük beğeni kazanmıştı. Kadroya kadın oyuncu transferi için de çalışmalarını sürdüren senaristler, güzel şarkıcı Ebru Polat’a teklif götürdü. Vadi ekibinden teklif aldığını doğrulayan Polat, "Şu anda görüşmeler olumlu geçti" dedi.
 Kurtlar Vadisi nefesleri kesmeye devam ediyor. Yılların efsane dizisi Kurtlar Vadisi yayınlanan son bölümü ile yine reyting rekorları kırdı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 213. bölümünü Perşembe akşamı izleyemeyediyseniz haberimizdeki linkten tek parça halinde izleyebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu hemen izle (Kurtlar Vadisi Pusu 213. bölüm) 30 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu 213.bölümü Vadi severler tarafından her zaman olduğu gibi yine büyük ilgi gördü. Kurtlar Vadisi Pusu 213.bölümde neler oldu? Kurtlar Vadisi Pusu 213.bölümde neler yaşandı? İşte ekranların tartışmasız en çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 213.bölümden detaylar. Alttaki linke tıklayarak Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünü izleyebilirsini
 KURTLAR VADİSİ PUSU 211. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Abdülhey, olacaklardan habersiz, Cahit ile konuşmaya gider. Müfettiş Kane, pusuya düşen Abdülhey'in ölüm emrini verir. Abdülhey'in ölümü Cahit'in ellerinden mi olacaktır? Abdülhey'in acısıyla büyük sarsıntı yaşayan Polat, intikamını nasıl alacak? Cahit'in bir planı olduğuna inanan Polat'ın Cahit'le ilgili düşünceleri değişecek mi? Tapınakçılara ulaşmak isteyen Polat'ın yeni planı ne?Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 16 Ocak Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 211. bölümünde
Kurtlar Vadisi Pusu 213. bölüm fragmanı
Polat Alemdar, Camiye Babasının yanına geliyor. Abdülhey'in ölümünden sorumlu olan Cahit'in yeni planı ne olacak? Üstadın Cahit'e verdiği prizma ona nasıl bir kimlik kazandıracak? Kane, Cahit'in kabul töreninde yaşanan güvenlik zafiyetinden sonra oyunu bu kez nasıl oynayacak? Abdülhey'in mezarını ziyaret eden Polat'ın arkasından gelen kim? Polat, kiminle çatışmaya girecek? Suikastta uğrayan Savcı Leyla'yı öldürmek isteyenlerin arkasında kim var?
Kurtlar Vadisi Pusu'ya ait 210. bölüm Özeti;
Abdülhey, olacaklardan habersiz, Cahit ile konuşmaya gider. Müfettiş Kane, pusuya düşen Abdülhey’in ölüm emrini verir. Abdülhey’in ölümü Cahit’in ellerinden mi olacaktır?
Abdülhey’in acısıyla büyük sarsıntı yaşayan Polat, intikamını nasıl alacak?
Cahit’in bir planı olduğuna inanan Polat’ın Cahit’le ilgili düşünceleri değişecek mi? Tapınakçılara ulaşmak isteyen Polat’ın yeni planı ne?
Kurtlar Vadisi Pusu 209. Bölüm özeti;
Polat Alemdar, maskesini çıkarır ve Poyraz’ın karşısına dikilir. Polat’ı karşısında gören Poyraz ne yapacak? Polat Alemdar deşifre olacak mı?
İntikam alma sırası Kara’ya geçer. Kara, Poyraz’ın sonunu getirecek hamleyi vuracak mı? Poyraz’ın, Kara takıntısı onun sonu mu olacak?
Evlilik planları yaparken, Gaye’nin kaçırılmasıyla birlikte geçmişle yüzleşen Abdülhey, ne yapacak? Abdülhey, çıktığı yeni yolda hayatına Gaye ile mi devam edecek, yoksa Polat’ın yanına geri mi dönecek?
Tapınakçılar yeni bir eylem hazırlığına girer, peki bu kez hedeflerindeki isim kim olacak? Canını ortaya koyan Akif, Tapınakçılar’ın eylemlerini durdurmayı başarabilecek mi, yoksa kurşunlara açık hedef olan Akif ölecek mi?
Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, 26 Aralık Perşembe akşamı atv ekranlarında yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun 209. bölümünde olacak...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...