Tgrt Haber
10 Ekim 2019 10:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Kuruluş Osman fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

Kuruluş Osman fragmanı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman'ın fragmanı yayınlandı. Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği tanıtımda dikkat çeken sahneler yer alıyor. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? İşte Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon fragmanı ve merak edilen her şey haberimizde...

Kuruluş Osman fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?
kuruluş osman,,kuruluş osman fragman,,fragman,,burak özçivit,,oyuncu,,kuruluş osman oyucu,

Kuruluş Osman fragmanı yayınlandı! Diriliş Ertuğrul'un devamı olarak ATV ekranlarında yayınlanacak olan Kuruluş Osman'ın fragmanı yayınlandı. Milyonlarca izleyicinin merakla beklediği tanıtımda dikkat çeken sahneler yer alıyor. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? İşte Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon fragmanı...

KURULUŞ OSMAN FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman yakında ATV ekranlarında yerini alacak.

Kuruluş Osman fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

MEHMET BOZDAĞ TWİTTER'DAN DUYURDU

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ daha önce Kuruluş Osman'la ilgili şu açıklamayı yapmıştı;

"Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen "Diriliş Ertuğrul" dizisi, 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle "Diriliş Osman" konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit olacak. Başarılı oyuncu Ayşegül Günay, dizide Osman Bey'in yengesi Zühre Hanım rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Diriliş Osman'da Bamsı karakterini canlandıran Nurettin Sönmez'in ve Turgut Alp karakterini canlandıran Cengiz Coşkun'un yer alacağı konuşuluyor.

KURULUŞ OSMAN NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kuruluş Osman dizisinin seti İstanbul ilinin Beykoz ilçesine bağlı Riva'da kurulan platoda çekiliyor. Dizinin çekim yerinde devasa kaleler, hanlar, hamamlar, camiler, kiliseler, en ince ayrıntısına kadar titizlikle inşa edildi. Şu anda Avrupa'nın en büyüğü olan platoda 60 ayrı marangoz ekibi çalışıyor.

Dizide 800 metrelik yapay göl ise koca bir nehir olarak aktarılacak. Şu anda Diriliş Osman dizi setinde 1500 kişi yeni sezon içim hummalı bir şekilde çalışıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...