Tgrt Haber
08 Eylül 2021 13:02

Londra’nın Uğrak Mekânı Tarshish Lezzetin Ödüllü Durağı Oldu

İngiltere’nin başkenti Londra’nın kalbinde bulunan gerek lezzeti gerekse de kalitesi bakımından önde gelen ve zirveyi zorlayan restoranı Tarshish, mükemmel bir lezzet deneyimi yaşamanız için siz değerli müşterilerini bekliyor. Muhteşem Türk ve Akdeniz yemeklerinin bulunduğu eşsiz menüsü ve harika lezzetleri ile mükemmel bir lezzet yolculuğuna çıkaran Tarshish Restoran misafirlerine unutulmaz deneyimler yaşatıyor.

Londra’nın Uğrak Mekânı Tarshish Lezzetin Ödüllü Durağı Oldu
İngiltere,,Londra,,Tarshish

Mükemmel bir iç mekân tasarımına sahip olan Tarsish Restoran’da Wood Green Caddesinin eşsiz manzarasına karşı birbirinden lezzetli yiyecekler ile harika bir öğün geçireceksiniz. İçeriye ilk girdiğiniz andan itibaren sizi farklı bir dünyanın kapılarını açmış gibi hissettiren Tarshish Restoran, Muhteşem Türk ve Akdeniz mutfağının tatları ile sizleri uzak diyarlara götürüyor. 

TARSİSH BATI VE DOĞU'NUN SENTEZİNİ SUNUYOR

Gerek mekân tasarımı gerekse yemek menüsü nedeniyle doğu ve batıyı birleştiren Tarsish adının nereden geldiğine de bakacak olursak;  İncil zamanındaki Akdeniz de bulunan ve bir kıyı şehri olan Tarshish’e kadar uzanmamız gerekiyor. Bu şehir, Kral Süleyman zamanında batı ile doğu arasında gemiler ile alışveriş ve değiş tokuş yapmış bunun neticesinde ise doğu ve batı kültürlerinin karıştığı bölge haline gelmiştir. Tarshish Restoran da bu ilke ile yola çıkarak Avrupa’nın kalbi olan İngiltere kıyılarına Doğu Batı ve Türk Akdeniz mutfağını ihtişamlı lezzetlerini sunmaktadır. 

Londra’nın Uğrak Mekânı Tarshish Lezzetin Ödüllü Durağı Oldu
Lezzetli menüsünün ve harika tatlarının yanı sıra bu restoranda kaliteli bir hizmet de sunulmaktadır. Tarshish Restoran deneyimli ve işinde uzman ekibi ile misafirlerini en iyi şekilde ağırlamakta ve karşılamaktadır.  British Kebap Awards tarafından ‘En İyi Kaliteli Yemek Restoranı’ ödülünü alan Tarshish Restoran bu ödüle layık olduklarını ve kalitelerini de bir kez daha ispatlamışlardır. 2 katı bulunan bu restoranın çatı katında ise ister yemek yiyebileceğiniz isterseniz de lounge bar olarak oturabileceğiniz bir alan bulunmaktadır. 300 kişiyi ağırlama kapasitesine sahip olan Tarshish Restoran da geniş aile yemekleri tören ve davetlerinizi de verebilirsiniz

Tarshish kurucusu olan Baran Yavuz bu başarılı işletmesi hakkında yaptığı açıklamalarda “Birinci kalite hizmeti ve mükemmel lezzetleri olan restoranımıza geldiğinizde doğru yere geldiğinizi anlayacaksınız. Tarshish modern ve şık ortamda geleneksel Türk Akdeniz lezzetlerinin tadına bakabileceğiniz eşsiz bir yer. Muhteşem lezzetlerin yanı sıra hoş bir ambiyansı bulunan Tarshish Restoran’da ayrıca otopark hizmeti de mevcuttur.” dedi.

Londra’nın Uğrak Mekânı Tarshish Lezzetin Ödüllü Durağı Oldu
British Kebab Awards tarafından aldıkları ‘En İyi Kaliteli Yemek Restoranı’ ödülü hakkında da konuşan Baran Yavuz “Bu başarıdan dolayı çok gururluyuz. Önümüzdeki zamanlarda daha çok ödül almayı hedefliyoruz. Türk mutfağının ve tatlarının burada Londra da sevilmesi bize büyük gurur veriyor. Markamızı büyütmek ve kendimizi geliştirmek için daha çok çalışacağız ve çabalayacağız. Bu projeye başlarken kendimizden emindik. Şimdi Tarsish olarak en öncelikli hedefimiz, İngiltere’nin en iyisi olmak.” Diyerek duygularını aktardı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...