Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2022 13:51

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun taziyesinde gözyaşları sel oldu

İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi dün gece memleketi Rize Fındıklı'ya getirildi. Ailesi cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul ederken, Mahmutyazıcıoğlu’nun annesi ayakta durmakta güçlük çekti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun taziyesinde gözyaşları sel oldu
İstanbul,Bakırköy,Cenaze,Şafak Mahmutyazıcıoğlu,Taziye

Beşiktaş’ın Fikret Orman dönemindeki yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde bir restoranda silahlı saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren zanlılar olay yerinden kaçarken durum polis ve sağlık ekipleri haber verildi. Bölgeye sevk edilen ekipler ağır yaralanan Mahmutyazıcıoğlu ile şoförüne ilk müdahaleyi yaparak yakınlarda bulunan özel bir hastaneye kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

CENAZE RİZE'YE GÖNDERİLDİ

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsi işleminin ardından ailesine dün gece teslim edilmişti. Cenazesini teslim almak için Adli Tıp Kurumu’na ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ve çok sayıda iş arkadaşı gelmişti.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun taziyesinde gözyaşları sel oldu
Cenazesini teslim almak için Adli Tıp Kurumu’na ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu ve çok sayıda iş arkadaşı gelmişti.

ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Mahmutyazıcıoğlu’nun ailesi cenaze namazı öncesi Rize Fındıklı ilçe merkezindeki belediyeye ait sosyal tesiste taziyeleri kabul ediyor. Taziye sırasında Mahmutyazıcıoğlu’nnu acılı annesi gözyaşlarını tutamadı. Anneyi büyük oğulları teselli etmeye çalıştı.  Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun sunucu eşi Ece Erken de taziyeleri burada kabul ederken, basın mensuplarının tesise girişine izin verilmiyor.

KATİLİN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve Uğur Can Bilge'nin olay yerinde olduğu, Kadir Yasak'ın Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu vurduğu tespit edildi. Mahmutyazıcıoğlu'nu öldüren 25 yaşındaki Kadir Yasak'ın üç defa kasten yarama suçuna karıştığı belirlendi. Gökhan Karakan'ın de kasten yaralama, parada sahtecilik, mala zarar verme suçu işlediği kayıtlara geçti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...