Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2018 21:20 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu? İşte eleme adayları

MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu? MasterChef'te eleme rüzgarları esiyor. Bu akşam yayınlanacak olan MasterChef'in 3 aralık yeni bölümü için nefesler tutuldu. Bu akşam Master Şef'te eleme adayı kim olacak? Master Şef'te Eleme Adayları Kim Oldu? Vatandaşlar merak içinde internet ortamında bu sorulara cevap arıyor. Peki MasterChef'te eleme adayı kim oldu? İşte bu sorunun cevabı MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu? başlıklı haberimizde...

MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu? İşte eleme adayları
masterchef,master şef,mastır şef,masterchef kim elendi,master şef kim elendi,masterchef kim gitti,mastır işef kim gitti,masterchef eleme adayı

MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu? MaterChef'te bu akşam eleme adayları açıklanacak. Son dönemin en fazla takip edilen ve izlenen yemek yarışmalarından biri olan MasterChef, bu akşam 20:00'da ekranlara geliyor. Peki Master Şef'te eleme adayları kim olacak? Tüm detaylar MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu? başlıklı haberimizde sizleri bekliyor...

MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu?

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE KALAN İSİMLER

MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu? İşte eleme adayları

Meltem
Kerem
Burcu
Uğur
Hakan
Eslem 

BÜYÜK ÖDÜL 100 BİN TL

MasterChef'te yarışmayı kazanan ismin kazanacağı büyük ödül belli oldu. Şefler, yarışmacıların motive olması amacıyla kazanacakları büyük ödülün 100 bin TL olacağını belirtti. Öte yandan yarışmayı kazanan ismin kazanacağı kupada sergilendi. 

TAKIM YARIŞINI KİM KAZANDI?

Takım kaptanlığını en güzel su böreğini yaparak kazanan Uğur bu akşam mavi takımın kaptanı oldu ve kırmızı takımın kaptanı olarak karşısına Eslem'i seçti. Tuzda balık pişiren yarışmacılar, ocak başında zor dakikalar yaşadı. Ayva tatlısı ve tuzda balığıyla en beğenilen takım kırmızı takım oldu ve böylece mavi takım eleme oyununa kaldı.

ELEME ADAYI KİM OLACAK?

Yarışmayı kaybeden mavi takım yarışmacılarından Uğur, Burcu ve Meltem, eleme adayı olmamak adına dokunulmazlık oyunu için savaştılar. Islama köfte yapacak olan yarışmacılar, mangal başında eğlenceli dakikalar yaşadı. Oynanan oyunun ardından eleme adayı şeflerin kararının ardından belli olacak.

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Heyecan dolu yarışma MasterChef Türkiye'de geçen hafta eleme potasına kalan üçlü Mehmet, Eslem ve Burcu oldu. Mürdüm eriği soslu kuzu sırt ile buğday rizotto yemeği ile jüri karşısına çıkan üç isimden biri elendi. Eleme potasından ilk çıkan isim Burcu oldu, son ikiye ise Mehmet ve Eslem oldu. Tabağı en az beğenilen Mehmet, MasterChef'ten elendi.

EN SON KİM ELENDİ?

MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu? İşte eleme adayları

Masterchef Türkiye'de yarışmaya veda eden son isim Mehmet oldu.

Pazartesi-Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Masterchef Türkiye yeni bölümünde heyecan dorukta. Birbirinden hırslı yarışmacıların bir arada bulunduğu Masterchef Türkiye'de altı yarışmacı kıyasıya mücadelesine devam ediyor. Bu akşamki bölümde su böreği yapacak olan yarışmacılar arasından hangisi başarılı olacak?

MASTERCHEF 3 ARALIK | Master Şef'te ELEME Adayları Kim Oldu? İşte eleme adayları

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...