Tgrt Haber
08 Mart 2016 14:05 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:59

MEBBİS giriş, E okul, Mebbis giriş ekranı - E Okul veli bilgilendirme, öğretmen sınav görev başvuru ekranı

Öğretmen sınav görev başvuru ekranı, e okul, MEBBİS. E Okul, e okul veli, e okul giriş, e okul öğrenci sorgulama yapabilirsiniz. Mebbis giriş, E-Okul Yönetim Bilgi Sistemine giriş nasıl yapılır? E-Okul ve MEBBİS üzerinden eğitimle ilgili merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde. E-Okul veli bilgilendirme sistemi ve yönetim bilgi sistemini kullanmak için MEB'in sunduğu hizmetleri haberimizden kullanabilirsiniz. MEBBİS giriş ekranı, öğretmen sınav görev başvurusu ekranı MEB tarafından aktif edildi. MEB öğretmen sınav görevlendirme başvurularını mebbis.meb.gov.tr'den açtı. E-Okul VBS, sistemine haberimiz üzerinden rahatlıkla giriş yapıp sorgulama yapabilirsiniz.

MEBBİS giriş, E okul, Mebbis giriş ekranı - E Okul veli bilgilendirme, öğretmen sınav görev başvuru ekranı
e okul, e okul giriş, e okul veli, Öğretmen sınav görev başvuru ekranı, MEBBİS, MEBBİS giriş,E Okul Mebbis girişi,E okul veli bilgilendirme, öğretmen sınav görev başvuru ekranı, öğretmen sınav mebbis,öğretmen giriş, mebbis giriş, mebbis giriş ekranı

E-okul giriş yapma, devamsılık sorgulama, karne notu öğrenme, Veli Bilgilendirme Sistemine giriş gibi merak ettiğiniz tüm E-Okul işlemlerini haberimizden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz. E okul, Mebbis giriş, Öğretmen sınav görev başvuru ekranı,MEBBİS. Mebbis giriş ekranı, E okul, e okul veli, e okul giriş, e okul öğrenci bilgileri burada. Milyonlarca öğrencinin okulla ilgili sorunları ve sorularını gidermek için hizmet veren yeni uygulama Milli Eğitim Bakanlığınca kurulan MEBBİS (Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sistemleri) kapsamında yer alan e okul, 2007 yılında ilk çalışma hayatına girdi... E-Okul VBS giriş hizmeti hem velilere velilere, hem öğrecilere hemde öğretmenlere online hizmet veren web yazılımı olarak birbirinden kapsamlı uygulamayı hayata geçirdi.

E OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ- VBS GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

MEBBİS ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

MEBBİS öğrenci girişi nasıl yapılır?
Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri’nin kısaltılmış haline MEBBİS denir. Bu uygulama E-Okul sisteminin de öncüsüdür. Sizler için bu yazımızda MEBBİS öğrenci girişi ile ilgili bilinmesi gerekenleri, nasıl giriş yapılacağını haberimizde öğrenebilirsiniz. Şimdi başlayalım. Öncelikli olarak, MEBBİS öğrenci girişini yapmak için sistem oldukça kolaydır...

Yukarıdaki vermiş olduğumuz resimde de gördüğünüz gibi MEBBİS performans yönetim sistemidir ve öğrenci-veli giriş ekranına yönlenmenize yardımcı olur. Bunun için öncelikle rakamlardan oluşan giriş kodunu giriniz. Ardından öğrencinin T.C. kimlik numarasını ve öğrenci numarasını giriniz. Son olarak giriş butonuna basınız ve MEBBİS ekranına ulaşınız.

E-okul giriş yapma, devamsılık sorgulama, karne notu öğrenme, Veli Bilgilendirme Sistemine giriş gibi merak ettiğiniz tüm E-Okul işlemlerini haberimizden ayrıntılı olarak bulabilirsiniz.

Milyonlarca öğrencinin okulla ilgili sorunları ve sorularını gidermek için hizmet veren yeni uygulama Milli Eğitim Bakanlığınca kurulan MEBBİS (Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sistemleri) kapsamında yer alan e okul, 2007 yılında ilk çalışma hayatına girdi... E-Okul VBS giriş hizmeti hem velilere velilere, hem öğrecilere hemde öğretmenlere online hizmet veren web yazılımı olarak birbirinden kapsamlı uygulamayı hayata geçirdi.

E okul veliler içinde birçok kolaylığı onlara sundu. Veli Bilgilendirme Sİstemi ile veliler çocuklarının okuldaki durumlarını (not bilgileri, devamsızlık, karne notu, belgeler)kolaylıkla öğrenebiliyor... E okul öğrencilerin okul dönemi içerisindeki tüm aktiviteleri ile ilgili bilgi vermenin yanında, öğrencilerin yıl içerisinde girmiş oldukları; sınav başvuruları, giriş yerleri ve belgeleri çıkarma, sınav tarihleri, takdir, teşekkür belgesi sorgulama ve sınav sonuçlarını sorgulama ve öğrenme imkânı sunmaktadır. E Okul devamsızlık gün sayısı sorgulama ve öğrenci girişi nasıl yapılır?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet vermeye başlayan E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi yani E-Okul VBS online olarak evden, işten ya da herhangi bir yerden okula gitmenize gerek kalmadan dakikalar içerisinde öğrenci hakkında bilgi almamızı sağlayan işleri gerçekleştirmemizi sağlayan bir hizmettir. E-Okul sisteminde bulunan yönetim bilgileri öğrencinin okula kaydı yapılması ve mezuniyetine kadar olan süre içerisinde aldığı notlara, devamsızlık bilgilerine yani okulu ile ilgili pek çok bilgiye bu sistem üzerinden erişebilirsiniz.

E-Okul VBS ile veliler;
Ders Programları

Devamsızlık Bilgileri

Not Bilgisi

Proje Ödevi

Kayıt Alınması ve Silinmesi

Nakil Bilgisi

Karne Notu

Diploma Notuna kolaylıkla ulaşabilirler.

E-Okul VBS giriş nasıl yapılır?
Bağlantı adresine tıkladıktan sonra gelen sayfada sizden velisi olduğunuz öğrencinin T.C. kimlik numarası ve okul numarası bilgilerini kullanarak sisteme giriş yapmanız istenir. Güvenliğiniz için resimdeki bilgileri girmeniz önemlidir. Bu girilen bilgilerin doğruluğunu kontrol ettikten sonra “Giriş” butonuna tıklayınız. Karşınıza gelen sayfada dışarıdan birinin öğrenci hakkında bilgi almasını engellemek açısından öğrenciniz ile ilgili birkaç soru sorulacaktır.

E-Okul VBS girişi için tıklayın
Bu soruları cevaplamanız durumunda sisteme giriş yapmanıza izin verilecektir. Yukarda ki linke tıklayarak giriş yapabilirsiniz.

MEBBİS öğrenci girişi nasıl yapılır?
Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri’nin kısaltılmış haline MEBBİS denir. Bu uygulama E-Okul sisteminin de öncüsüdür. Sizler için bu yazımızda MEBBİS öğrenci girişi ile ilgili bilinmesi gerekenleri, nasıl giriş yapılacağını haberimizde öğrenebilirsiniz. Şimdi başlayalım. Öncelikli olarak, MEBBİS öğrenci girişini yapmak için sistem oldukça kolaydır...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...