Tgrt Haber
08 Mart 2016 19:40 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

MEBBİS giriş yapın 2016 ekranı MEB Öğretmen personel giriş özlük bilgileri burada

MEBBİS sistemine giriş yaparak MEB üzerinden personel olan öğretmenler özlük bilgilerine ulaşabiliyorlar. MEBBİS 2016 hizmeti ve MEBBİS giriş ekranı detayları burada.

MEBBİS giriş yapın 2016 ekranı MEB Öğretmen personel giriş özlük bilgileri burada
mebbis, meb, mebbis giriş, mebbis 2016, mebbis, mebiş, mebiş gir, meb,

MEBBİS sistemine giriş yaparak MEB üzerinden personel olan öğretmenler özlük bilgilerine ulaşabiliyorlar. MEBBİS 2016 hizmeti ve MEBBİS giriş ekranı detayları burada. MEB Öğretmen eş durumu atama başvuruları bugün başladı.Eş durumu atamalarında önemli bir değişiklik yapıldı. Eşleri sevindirecek bu haber MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'dan geldi. Aydoğdu, eş durumu atamalarında 3 yıl şartının 1 yıla indirildiğini söyledi.

MEBBİS Giriş Sayfası İçin Tıklayınız

Stajyer öğretmenler de eş durumu atamasına başvurabilecek. Tercihlerin alınması, atama sonuçlarının açıklanması ağustos ayı içerisinde tamamlanacak.
Öğretmenlerin hizmet puanının hesabında başvuruların son günü; hizmet süresinin hesabında ise 30 Eylül 2015 tarihi esas alınacak. Sağlık durumu veya can güvenliği mazereti ile engellilik durumuna veya diğer nedenlere bağlı olarak yer değiştirme başvurusunda bulunan ve başvurusu uygun görülen öğretmenlerin talebi halinde, eşleri de yer değiştirme başvurusunda bulunabilecek.

Başvurular, http://mebbis.meb.gov.tr veya http://ikgm.meb.gov.tr adreslerindeki MEBBİS Mazeret Durumuna Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Formu doldurularak yapılacak ve belgeler eğitim kurumu müdürlüğüne teslim edilecek. Başvuru formu eğitim kurumu müdürlüğünce onaylanacak ve bir örneği öğretmene verilecek.
Öğretmenler, başvuru formunun gerçeğe uygun şekilde doldurulmasından sorumlu olacak. Başvurular onaylanmadan önce eğitim kurumu yöneticiliklerinden belgeye dayalı bilgi düzeltme talebinde bulunulabilecek. Başvuru süresi içinde bilgi düzeltme talebinde bulunanlardan onay aşamasındaki başvuruları reddedilerek, onaylanmış başvurular ise iptal edilerek öğretmenlerin yeniden başvuru yapmaları sağlanacak.                                              

Yer değiştirme sürecinde ihtiyaç duyulan açıklamalar Bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinden ayrıca duyurulacak.
Öğretmenlerden aday olarak görev yapmakta iken herhangi bir nedenle görev yerleri değiştirilenler, en geç 15 Eylül 2015 tarihinde atandıkları yerlerde görevlerine başlayarak adaylıklarının kaldırılmasına esas yazılı sınava yeni görev yerlerinde katılacak.

Atama sonuçları açıklandığında sayfamızda yayınlanacaktır. Aşağıda verdiğimiz linke tıklayarak atama sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...