Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Şubat 2020 10:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Meryem Kasap kimdir? Survivor Meryem Kasap kaç yaşında nereli?

Survivor 2020 yarışmasında yarışmacılar belli oldu. Televizyona kitleyecek olan yarışmada gönüllüler takımında yer alan Meryem Kasap merak edilenler arasında yer alıyor. Peki gönüllüler takımında yer alan Meryem Kasap kimdir, nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde..

Meryem Kasap kimdir? Survivor Meryem Kasap kaç yaşında nereli?
Meryem Kasap kimdir,,Survivor Meryem Kasap,,Meryem Kasap ,,Survivor Meryem Kasap kaç yaşında nereli,

Survivor 2020 için geri sayım başladı. Yarışmacıları açıklanan Survivor’da adından sıkça söz ettireceğe benzeyen Meryem Kasap’da yer alıyor. Peki gönüllüler takımında yer alan Meryem Kasap kimdir, nereli ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde..

Meryem Kasap kimdir?

Survivor 2020 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Meryem Kasap, atletik vücudu ve hırslı yapısıyla en çok dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Azmine ve hırsına güvenen Meryem Kasap kendisini şu şekilde ifade ediyor;

Merhaba ben Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 Trabzon doğumluyum. Ailedeki 3 çocuktan en küçüğüyüm. İlkokulda okurken 3 yıl tiyatroyla ilgilendim. Sporla tanışmam lise yıllarında başladı. Lise takımında 2 yıl hentbol oynadım. Daha sonra bireysel spor yapma kararı aldım ve atletizme yöneldim. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladım. 2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığım bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldım ve 400 metre branşına geçtim. Bu dönem içinde lise öğrenimimi tamamladım ve  Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazandım. Eğitim ve spor hayatımı aynı an da yürüttüm. Kararlılığım ve azmim sayesinde 400 metrede 1 yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğuna ulaştım ve milli takıma seçildim. Devam eden yıllar içinde bu başarılarım devam etti ve ülkemi sayısız şampiyonalarda temsil etme fırsatı yakaladım. Bu şampiyonalarda Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası’nda ülkeme madalya getirdim. Bu süreç içinde lisans öğrenimimi tamamladım ve mezun oldum. 12 yıllık spor hayatımın, 8 yılı milli takim sporcusu olarak elit bir düzeyde geçti. Şu an hala aktif spor hayatıma devam ederken aynı kararlılık ve azimle fitness eğitmenliği ve Personal Trainer’lık yapıyorum. Spor geçmişim, hırsım, azmim ve bitmek bilmeyen yüksek enerjim sayesinde Survivor da iz birakanlardan olacağım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...