Tgrt Haber
13 Mart 2014 09:28 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı istifa etti mi?

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı istifa etti mi? İstifa tweet'i kısa süreli şaşkınlığa neden oldu. İşte olayın ayrıntıları...

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı istifa etti mi?
milli eğitim bakanı, milli eğitim bakanı nabi avcı, nabi avcı istifa etti mi,nabi avcı istifa,

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı adına Twitter'da açılan sahte hesaptan yapılan istifa duyurusu, kısa süreli şaşkınlığa sebep oldu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da açılan ve ''Milli Eğitim Bakanı Resmi Hesabıdır'' şeklinde tanıtılan bir hesapta Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın istifa ettiği şeklinde bir paylaşım yapıldı. Avcı'nın ağzından yazılan tweet'lerde, "Artık yeter, bu suça daha fazla ortak olamayacağım! Sn. Başbakan'ın ülkeyi ve partiyi kendi babasının çiftliğiymiş gibi yönetmesine" "Daha fazla göz yumamayacağım, bunun için Milli Eğitim Bakanlığı görevinden ve Adalet ve Kalkınma Partisinden istifa ediyorum" "Kimse kusura bakmasın, bize doğrunun yanında olmak yakışır! Bugünden itibaren Adalet ve Kalkınma Partisiyle ilgili hiç bir bağım kalmamıştır. Milletvekilliği görevime, bağımsız olarak devam edeceğim" ifadeleri yer aldı. Gerçek ise bir süre sonra ortaya çıktı. Bakan Nabi Avcı'nın böyle bir Twitter hesabının olmadığı, atılan tweet'lerin Nabi Avcı'ya ait olmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...