Tgrt Haber
23 Aralık 2020 14:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Nargile Uzmanı kısıtlamada sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı

Nargile Uzmanı hayvan sever olarak sokağa çıkma kısıtlamasında yalnız kalan sokak hayvanlarına valilikten özel izin ile yardımlarına koştu. Nargile Uzmanı sahibi Ayhan Bulut hayvan sever bir grup oluşturup sokak sokak bir çok noktada sokak hayvanlarını besledi.

Nargile Uzmanı kısıtlamada sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı
sokak hayvanları,

Nargile Uzmanı üstlendiği ve Ayhan Bulut önderliğinde bir grup hayvan severin bir araya gelerek kurduğu Kimsesiz Dostlar isimli hayvan sever grubu korona virüs salgını tedbirleri kapsamında başlatılan 56 saatlik sokağa çıkma yasağında sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. İstanbul  Valiliğinden sokaktaki hayvanları beslemek için özel izin alan hayvan severler Fatih ilçesine bağlı Şahande Sokak bölgesinde toplandı. İlk olarak Şahande Sokak bölgesindeki hayvanları besleyen hayvan severler ardından Süleymaniye Mahallesine geçti.

O bölgede yaşayan köpeklere mama ve su veren hayvan severler kısıtlamayı köpekleri severek geçirdi. Köpeklerle ilgilenen ve seven hayvan severler beslemenin ardından evlerine döndü.
Nargile Uzmanı Sahibi Ayhan Bulut “Hayvanların aç susuz kalmasına gönlüm razı gelmiyor” açıklamasında bulundu.

Şahande Sokak ve Süleymaniye Mahallesinde yaşayan sokak hayvanlarını hayvan severlerle birlikte beslediklerini aktaran Ayhan Bulut, onların yaşadıkları bölgelere mama, su ve tavuk eti bıraktıklarını söyledi. Bugün kısıtlama olduğu için özel izin alarak çıktıklarını paylaşan Bulut, “Hafta içi işten dönüşte akşam saatlerinde de yapıyoruz. Sokak hayvanlarını besleme organizasyonunu sıklıkla yapmaya çalışıyoruz. Biz daha çok insanların gidip uğramadığı bölgelerdeki hayvanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Tamamen gönüllülük esasıyla çalışıyoruz. Mamaların bir kısmını kendi cebimizden alıyoruz. Diğer kısımlarını ise bağışla alıyoruz. Sokak hayvanlarını çok seviyoruz. Mesela ben evimde sıcak yerde otururken bu hayvanların aç susuz kalmasına gönlüm razı gelmiyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...