Tgrt Haber
08 Mart 2014 22:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Nejat İşler'in sağlık durumu hakkında son açıklama

Uzun süredir hastanede tedavi gören Nejat İşler son durumu hakkında Twitter'dan bilgi verildi. Nejat İşler'in sağlığı ne durumda, işte en son bilgiler.

Nejat İşler'in sağlık durumu hakkında son açıklama
Nejat İşler, Nejat İşler sağlık durumu, nejat işler son durum, nejat işler son durumu,

Uzun süredir tedavi gören Nejat İşler ameliyat oldu. Nejat İşler'in durumunu arkadaşı Nurgül Yeşilçay paylaştı. Nurgül Yeşilçay twitterdan "Canım arkadaşım Nejat İşler'in yanına geldim. Hala kimseyle görüştürmüyorlar. Dün tekrar ameliyat olmuş. İnşallah bir an önce iyileşir" yazdı. Hayranları bir oh çekti. Yakışıklı oyuncu Nejat İşler uzun süredir tedavi gördüğü hastaneden hayranlarını bilgilendirdi. Ameliyat olduğu öğrenilen Nejat işler için hayranları telaşlandı. Yaklaşık bir ay komada kalan ve daha sonrasında hayata tutunmayı başaran oyuncu Nejat İşler ile ilgili attığı yanlış mesaj ortalığı karıştırdı.
NEJAT İŞLER'İN SAĞLIK DURUMU
Tedavisi Amerikan Hastanesi'nde devam eden Nejat İşler'i ziyaret eden Nurgül Yeşilçay, Twitter hesabından 'Canım arkadaşım Nejat İşler'in yanına geldim. Hala kimseyle görüştürmüyorlar. Dün tekrar ameliyat olmuş. İnşallah bir an önce iyileşir' mesajı yayınladı. Bu mesaj üzerine ünlü oyuncu Nejat İşler'in durumunun kötüleştiğini düşünen sevenleri hastanenin telefonlarını aramaya başladı.
NEJAT İŞLER DURUMU DÜZELTEN TWEET ATTI
Bu durum üzerine oyuncu İşler, " Dualarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Durumum gün geçtikçe iyiye gidiyor. Geçirdiğim rahatsızlık ağır olduğu için gerek görüldüğünde küçük operasyonlara başvuruluyor. Merak etmeyin, iyileşiyorum, hem de çok hızlı.." yazarak sevenlerini rahatlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...