Tgrt Haber
25 Mart 2014 12:20 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Nerede oy kullanacağım, YSK seçmen sorgulama

2014 yerel seçimleri için sandık bilgisi sorgulama işlemi haberimizde bulabilirsiniz. YSK seçmen sorgulama işlemi için haberimizde verilen link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Nerede oy kullanacağım, YSK seçmen sorgulama
nerde oy kullanacağım,2014 yerel seçim,30 mart yerel seçim,ysk seçmen sorgulama,

18 Şubat tarihi itibariyle sandık sorgulama YSK tarafından hizmete açıldı. YSK 2014 Oyumu Nerede Kullanacağım sorusunun cevabı ve 30 Mart 2014 seçimleri ile ilgili tüm detaylı bilgiler
2014 yerel seçimleri için sandık bilgisi sorgulama işlemi haberimizde bulabilirsiniz. YSK seçmen sorgulama işlemi için haberimizde verilen link üzerinden ulaşabilirsiniz. 18 Şubat tarihi itibariyle sandık sorgulama YSK tarafından hizmete açıldı. YSK 2014 Oyumu Nerede Kullanacağım sorusunun cevabı ve 30 Mart 2014 seçimleri ile ilgili tüm detaylı bilgiler
30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde oyunuzu nerede kullanacağınızı öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayın.
2014 yerel seçimleri için sandık bilgisi sorgulama YSK sitesine haberimizde verilen linkten ulaşabillirsiniz. 2014 yerel seçimleri için sandık bilgisi sorgulama YSK sitesinden yapılıyor. Peki seçmen lisetesini nasıl öğrenebilirim? Tüm bu soruların cevabı haberimizde bulabilirsiniz.
Yerel seçimlerde oy kullanacakların dikkatıne. 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel seçim öncesinde oy kullanacak kişiler için listeler tek tek açıklantı ve tamamlandı.Seçmenler, nüfus müdürlüğüne devamlı olarak oturduklarını bildirdikleri yerleşim yeri adresinde oylarını kullanmak zorundadır. Askı süresi içinde adres değişikliğini yapmayan seçmenler kayıtlı oldukları sandık dışında oylarını kullanamazlar.30 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, YSK seçim çalışmalarına hız verdi ve YSK seçmen sorgulama işlemleri için internet sitesinde sandık sorgulama hizmetini hayata geçirdi. YSK'nın bu hizmetiyle nerede oy kullanacağınızı öğrenebiliyorsunuzSandık sorgulama için YSK sitesine girdiğinizde karşınıza çıkan alanda TC numaranız soruluyor. Ardından ise nüfusa kayıtlı olduğunuz il ve kimliğinizdeki diğer bilgiler isteniyor.

YSK SEÇMEN SORGULAMA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...