Tgrt Haber
12 Ocak 2021 12:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Ödüllü Kaş Tasarımcısı Sevim Alan Güzellik Sektörünün Tarzını Değiştirdi

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezunu olan Sevim Alan mimarlık yeteneklerini estetik çalışmaları ile birleştirerek güzellik sektörüne yeni bir soluk getirdi. Kadınların kaş tasarımlarında daha doğal bir görüne sahip olmak için ilk tercihleri genellikle Sevim Alan oluyor.

Ödüllü Kaş Tasarımcısı Sevim Alan Güzellik Sektörünün Tarzını Değiştirdi
Sevim Alan

Kaş tasarımları kadınların en hassas olduğu ve ilgi gösterdiği alanlardan bir tanesidir. Kötü sonuçlarla karşılaşmamak içinde alanında uzman kişilere başvurulması gerekiyor. Yaptığı kaş tasarımları ile fark oluşturan Sevim Alan bu alanda en çok ilgi gören isimlerden biri olarak biliniyor. Ödüllü kaş tasarımcısının yaptığı uygulamalar sonrasında kadınlarda ki değişimler görenleri hayrete düşürüyor. 

Türkiye'de Tek!
Ozon Protokolü uygulaması ile cilt bakımında büyük başarılara imza atan ünlü isim, takipçileri tarafından Türkiye’nin Pablo Picasso'su olarak anılıyor. Ünü tasarımcının patentini aldığı “Ozon Protokolü” uygulaması ile ciltte hiçbir leke ve iz bırakmadan bakım yapılabiliyor.
Uygulanan işlemler genellikle ağrısız bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ünlü kaş tasarımcısı yaptığı açıklamalar da seyrek, renksiz ve şekilsiz kaşlara sahip olanların yapılacak uygulama ile bambaşka bir yüz ifadesine kavuşabileceğini dile getiriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...