Tgrt Haber
12 Şubat 2020 12:26 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Patara nerede? Patara nedir ? Patara ne demek? Likya nerede?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında turizmde 2020 yılını Patara yılı ilan etti. Peki Patara nedir? Patara nerede? Patara ile ilgili detaylar haberimizde...

Patara nerede? Patara nedir ? Patara ne demek? Likya nerede?
Patara nerede,Patara nedir,Patara ne demek,Likya nerede

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında turizmde 2020 yılını Patara yılı ilan etti. Peki Patara nedir? Patara nerede?

2020 PATARA YILI İLAN EDİLDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2020 yılını Patara Yılı ilan edildiğini duyurdu. Patara Antik Kenti, Fethiye-Kalkan arasında bulunuyor. Likya'nın ana liman şehri olan Patara bizim tarihimizin de önemli sembollerinden biridir.

PATARA NEREDE? PATARA PLAJI VE ANTİK KENTİ ÖZELLİKLERİ..

Fethiye ile Kaş ilçeleri arasında uzanan kumsala ve burada kurulmuş önemli bir Likya kentine verilen ad Kaş Fethiye arasında uzanan kumsala ve burada kurulmuş önemli bir Likya kentine verilen ad Balçık Antalya'nın Teke Yarımadasında eski bir yerleşim Antalya il sınırları Kaş ilçesi Kalkan beldesi yakınlarındaki antik kent Anadolu'da Lykia bölgesinin en önemli liman kentlerinden biri.

 

 

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...