Tgrt Haber
29 Kasım 2014 11:39 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Reaksiyon dizisi neden bitti? İşte nedeni

Aldığı başarısız sonuçlar sonrası ekranlara veda etme kararı alan Reaksiyon dizisi 13. bölümde son olarak izleyici karşısına geçecek...

Reaksiyon dizisi neden bitti? İşte nedeni
reaksiyon, reaksiyon neden bitti, star tvi reaksiyon ne zaman bitiyor,

Yüksek bütçesi, oyuncu kadrosu, kaliteli prodüksiyonu ve senaryosuyla dikkat çeken Reaksiyon dizisi ekrana gelmeye başladığı Ekim ayından bu yana reytinglerde bir türlü istenilen sonucu verememişti. Yayınlandığı Pazartesi akşamı Total'de ilk 10'a giremeyen diziden geçtiğimiz bölümlerde sürpriz bir şekilde başrol oyuncuları Nehir Erdoğan ve İbrahim Çelikkol ayrılmıştı. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Erdal Beşikçioğlu, Selen Soyder, Nehir Erdoğan ve Yurdaer Okur'un rol aldığı Reaksiyon'un düşük reytingler nedeniyle daha önce de yayından kaldırılacağı iddia edilmiş ancak yapımcılar bunu yalanlamıştı.
Fakat yüksek maliyeti olan ve reytinglerde düşük sonuçlar alan Reaksiyon'un arkasında Star TV daha fazla duramadı. Star TV dizinin yayın saatini 22.30'a aldı ve final kararı verdi. Önümüzdeki Pazartesi 11. bölümüyle yeni saati 22.30'da ekrana gelecek olan Reaksiyon 15 Aralık Pazartesi yayınlanacak 13. bölümüyle ise final yaparak ekrana veda edecek. Dizinin ATV'ye geçeceği iddia edilmişti ancak bu konu henüz bir netlik kazanmadı. Dizi geçen hafta yayınlanan 10. bölümüyle reytinglerde Total grubunda 13., AB'de ise 8. olmuştu.
REAKSİYON DİZİSİ KONUSU
Reaksiyon, Reaksiyon Film tarafından yapılan, 15 Eylül 2014'te Star TV'de yayına giren bir Türk, aksiyon, mafya ve derin devlet dizisidir.
Reaksiyon'da en büyük, en karanlık hesaplar ortaya dökülecektir. Düşman koltuğunda İsrail'e hizmet eden ve emekli bir istihbaratçı olan Yavuz Aslan, Abi ve düşman devletlerin gizli servisleri oturmaktadır. Devlet içinde ki hainleri temizlemek için İstihbarat Başkanı Gürkan ve Başbakanlık Müsteşarı Öktem özel bir ekip kurmaya karar verirler. Bu ekibin üyeleri bir bordobereli asker olan, Kıbrıs, Irak başta olmak üzere dünyanın birçok yerinde operasyonlarda bulunan Yüzbaşı Oğuz ve Öktem'in koruması ve özel harekatçı bir polis olan Komiser Tekin'dir.
Sinopsis
Gürkan ve Öktem'in kurduğu özel ekipte yer almayı kabul eden Yüzbaşı Oğuz ve Komiser Tekin, bu görevi kabul etmekle beraber birçok tehlikeyide göze almışlardır. Yüzbaşı Oğuz, abisi olan Mehmet Rauf Ayaz'ın kendisini Kıbrıs'a yollayarak Diyarbakır'dan uzaklaştırınca, Tütüntepe Baskını ile ilgili önemli bir bilgiyi elde eden iki neferininde içinde olduğu kasa tipi uçağın düşürülmesi sonucu şehit olduklarını görmüştür. Daha abisinin ihanetine inanamazken kasa tipi uçağı düşürerek 22 askeri şehit edenin en güvendiği adamı olan Serdar olduğunu görmüştür. Bunun üzerine Oğuz ve Tekin, Serdar'ı kaçırarak onu sorgulamaya çalışmışlardır. Oğuz ve Tekin'in Serdar'ı kaçırmasını karşılık Yavuz Aslan, Oğuz'un babası İrfan'ın tekerlekli sandalyesine bomba yerleştirerek hem Oğuz'un hem de Tekin'in ailelerini yok etmek istemiştir. Gene Yavuz Aslan'ı sıkıştırmak için fırsat kollayan Abi'nin adamı Ferhat, Oğuz ve Tekin'in, Serdar'ı sakladığı yeri tespit ederek oraya bir operasyon düzenlemiş ve bunun sonucunda hem Serdar'ı yakalamış hem de Oğuz'un can dostu Ceset Tayfun'un ağır yaralanmasına sebep olmuştur. Oğuz ve Tekin'e bu görevi veren idarede en az onlar kadar tehlikededir. Öktem uğradığı bir suikast girişiminden Tekin sayesinde kurtulmuştur.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...