Tgrt Haber
02 May 2017 10:06 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Real Madrid, Atletico Madrid maçı geniş özeti golleri ve tüm detayları

Muhteşem bir maç daha biz futbolseverleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, ezeli rakibi Atletico Madrid'i ağırlayacak. Peki Real Madrid-Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde.

Real Madrid, Atletico Madrid maçı geniş özeti golleri ve tüm detayları
Real Madrid,Atletico Madrid,Real Madrid Atletico Madrid maçı,Real Madrid Atletico Madrid maçı TRT 1 canlı izle,Real Madrid Atletico Madrid maçı şifresiz izle,şampiyonlar ligi,Real Madrid-Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalin ilk maçı Real Madrid ile Atletico Madrid arasındaki Madrid derbisine sahne oldu.

Ronaldo'nun şov yaptığı ve 3 gol attığı maçı real 3-0 kazandı ve üstüste 2. kez Devler Ligi'nde final kapısını sonuna kadar araladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan devam ediyor. Muhteşem bir maç daha biz futbolseverleri bekliyor. Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid, ezeli rakibi Atletico Madrid'i ağırlayacak. Peki Real Madrid-Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak? İşte tüm detaylar ve daha fazlası haberimizde. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde oynanacak Madrid derbisi TRT1'den canlı izlenebilecek.
Şampiyonlar Ligi Yarı Final Real Madrid-Atletico Madrid maçı bugün saat 21.45'ten itibaren TRT1 ve trtspor.com'dan canlı yayınlanacak.

İspanya Ligi'nin iki güçlü temsilci bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde kozlarını paylaşacak. Madrid derbisini Avrupa'ya taşıyan iki takımının karşılaşması merakla bekleniyor. Real Madrid Atletico Madrid aralarında ligde oynadıkları son maçta yenişememiş ve bu sonuç Real Madrid'i şampiyonluk yarışında zora sokmuştu. Şimdi gözler bu akşama çevrildi. Real Madrid, çeyrek finalde Alman temsilcisi Bayern Münih'i Atletico Madrid ise İngiliz ekibi Leicester City'i elemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...