Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Nisan 2017 10:43 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Real Madrid ve Bayern Münih maçı geniş özeti golleri ve tüm detayları

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sonucu en çok merak edilen bir maç. Heyecan dorukta artık nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçlarının rövanşları oynanacak. Peki çeyrek finalin en çekişmeli maçı olan Real-Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta, ne zaman,hangi kanalda yayınlanacak? işte tüm detaylar haberimizde.

Real Madrid ve Bayern Münih maçı geniş özeti golleri ve tüm detayları
Real Madrid,Bayern Münih,Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta hangi kanalda,Real Madrid Bayern Münih maçı trt 1 canlı izle,Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren yabancı kanallar,trt1 canlı izle,Bayern Münih şifresiz izle

Sonucu en çok merak edilen bir maç. Real Madrid-Bayern Munih maçı nefesleri kesecek... Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçlarının rövanşları oynanacak. Peki çeyrek finalin en çekişmeli maçı olan Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta, ne zaman,hangi kanalda yayınlanacak? işte tüm detaylar haberimizde. Real Madrid - Bayern Münih mücadelesi bu akşam TRT 1'dan canlı şifresiz izlenebilecek.

"Erken final" olarak nitelenen mücadelede "İspanyol Boğası" Real Madrid, bu akşam Santiago Bernabeu'da "Alman Panzeri" Bayern Münih'i konuk edecek.
Yarı final bileti kimin olacak?

Real Madrid Bayern Münih maçı saat kaçta ne zaman hangi kanalda?

Saat 21.45'te başlayacak dev mücadele TRT 1 canlı yayınlanacak. .

Real Madrid ve Bayern Münih maçı geniş özeti golleri ve tüm detayları

İlk maçta rakibini deplasmanda 2-1 yenen Real Madrid, dev maça büyük bir avantajla çıkıyor.Real Madrid, maçı kazandığı veya berabere bitirdiği takdirde tur biletini cebine koyacak. Mücadelenin normal süresi 2-1 Bayern'in üstünlüğü ile biterse karşılaşma uzatmaya gidecek. Alman Panzeri'nin uzatmaya gitmeden tur atlaması için rakibini 2 farklı yenmesi gerekiyor.

Real Madrid-Bayern eksik ve cezalı listesi

Real Madrid'de Varane, Pepe ve Gareth Bale'in sakatlıkları bulunuyor. Bale'in rövanş maçında oynayıp oynamayacağı yarın maç saatinde belli olacak.

İlk maçta ikinci sarıdan kırmızı kart gören Bayern Munihli savunma oyuncusu Javi Martinez Real Madrid maçında oynamayacak. Konuk ekipte ayrıca Mats Hummels'in sakatlığı devam ediyor. İlk maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Lewandowski'nin ikinci maça 11'de başlaması bekleniyor.
 
Real Madrid-Bayern Munih muhtemel 11'ler

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Kroos, Casemiro, Modric, Bale, Ronaldo ve Karim Benzema

Bayer Munih: Neuer, Lahm, Boateng, Alaba, Bernat, Alonso, Vidal, Robben, Alcantara, Ribery, Lewandowski

REAL MADRİD BAYERN MÜNİH MAÇINI ŞİFRESİZ YAYINLAYAN YABANCI KANALLAR

 TRT 1 , Tivibu Spor 2 , 1TV (georgia) 5 SPORT SD / HD Antena 3 (España) / HD AzTV (azerbaijan) beIN Sports MENA HD 1 beIN Sports MENA HD 11 beIN Sports MENA HD 17 BT Sport 3 / HD bTV Action / HD Canal France / HD Canal Poland / HD Cosmote Sport 2 HD Futbol 1 (ukraine) / HD Rah-e-Farda Sky Sport 2 (germany) / HD SuperSport 3 za / HD SuperSport MaXimo 1 Varzish Sport / HD

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...