Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Aralık 2015 16:23 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Ronaldinho transferi şaka çıktı

Uruguay temsilcisi Racing Club de Montevideo, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'yu transfer ettiklerine ilişkin önceki açıklamalarının yeni yıl şakası olduğunu bildirdi.

Ronaldinho transferi şaka çıktı
ronaldinho,

Uruguay 1. Futbol Ligi ekiplerinden Racing Club de Montevideo, Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho Gaucho'yu transfer ettiklerine ilişkin açıklamalarının şaka olduğunu bildirdi. 

Kulübün resmi sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından yapılan açıklamada, "Lütfen bizi mazur görün. Özellikle Brezilyalı arkadaşlarımıza, bizi Twitter'da gündeme taşıdıkları için teşekkür ederiz. Ancak Ronaldinho bizde oynamayacak. Bu bir şaka. Yeni yıla gülerek girmek istedik" ifadelerini kullandı.

Racing Club de Montevideo, daha önce yaptığı açıklamada, 35 yaşındaki Ronaldinho ile 2016'nın temmuz ayına kadar anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...