Tgrt Haber
28 Ekim 2018 09:30 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:07

SAATLER GERİ Mİ ALINDI? ŞU AN saat kaç? Telefon ve Bilgisayar tarih ve saat güncelleme

Saat kaç, Saat şu anda kaç? Bu sabah telefon ve bilgisayarın saatlerinin geri alındığını gören vatandaşlar internet üzerinde saatin şu anda kaç olduğunu merak ediyorlar ve bu konu ile ilgili araştırmalarda bulunuyorlar. Peki “Saat şu anda kaç?” İşte tüm bu soruların cevabı...

SAATLER GERİ Mİ ALINDI? ŞU AN saat kaç? Telefon ve Bilgisayar tarih ve saat güncelleme
Saatler geri mi alındı

Saatler geri mi alındı? 28 Ekim 2018 Şu an saat kaç? Telefon ve Bilgisarın saat ayarları nasıl düzeltilir?  akıllı telefonlar ve bilgisayarlar olmak üzere birçok cihazın otomatik saat ayarlara sahip olması nedeniyle pazar sabahına saatiniz bir saat geri alınmış olarak uyanabilirsiniz.Peki bu bu durum nasıl düzeltilir? İşte cevabı...

 

 

 

SAATLER GERİ Mİ ALINDI? ŞU AN saat kaç? Telefon ve Bilgisayar tarih ve saat güncelleme

Tarih ve saat ayarlarını değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyin.Görev çubuğunda görüntülenen saate, ardından da Tarih ve saat ayarlarını değiştir seçeneğine tıklayın ve Saat sekmesine tıklayın. Saat dilimini değiştir seçeneğine tıklayın. Doğru saat diliminin seçili olduğundan emin olun. Seçili değilse Gün ışığından yararlanma değişikliklerinde saati otomatik olarak ayarla seçeneğinin yanına bir onay işareti koyun ve ardından Tamam seçeneğine tıklayın. Tarih ve saati değiştir seçeneğine tıklayın. Takvimde bulunan küçük sol ve sağ ok işaretlerine tıklayarak ayı ve yılı seçin, ardından ayın bir gününe tıklayın.Saat, dakika, öğleden önce veya öğleden sonra ayarlarını girerek veya yukarı aşağı ok düğmelerine tıklayarak saati değiştirin. Saat, geçerli saat ile eşleştiğinde Tamam seçeneğine tıklayın. Saat dilimi, tarih ve saat ayarlanmıştır.

TELEFONLARIN SAAT AYARLARI NASIL YAPILIR?

Android telefonları için Telefonunuzun menüsünden Ayarlar kısmına girin. Ayarlar kısmında 'Tarih ve Saat' bölümünü bulun ve girin. Yan ekranda görülen "Otomatik Tarih ve Saat" ile "Otomatik Saat Dilimi" ayarlarını aktif durumdan pasif duruma getirebilirsiniz.

iPhone'lar için

SAATLER GERİ Mİ ALINDI? ŞU AN saat kaç? Telefon ve Bilgisayar tarih ve saat güncelleme
 

ŞU AN SAAT KAÇ?

Türkiye'de şu an saatin kaç olduğunu merak ediyorsanız TRT'nin internet sitesinde yer alan bilgiyi ya da TRT'nin teleteks bilgilerini baz alabilirsiniz.

Diğer bir yöntem olarak kol saatinize veya manuel olan duvar saatinize bakabilirsiniz. Zira internet üzerinden online olarak görüntüleyebileceğiniz birçok saat, sizin işletim sisteminizdeki saat bilgisinden faydalanmaktadır. Dolayısıyla bu inceleme yanıltıcı olabilir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...