Tgrt Haber
29 Ekim 2015 10:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14

Sakın gece yüklemeyin!

iOS güncellemesini geceye mi bıraktınız! Bir daha düşünün... iPhone veya iPad'inizi iOS 9.1'e güncelleme işlemini 'geceye bırakanlardan' iseniz, alarmınız sizi uyandırmayabilir.

Sakın gece yüklemeyin!
ipad, iphone, İOS,

iPhone veya iPad'inizi iOS 9.1'e güncelleme işlemini "geceye bırakanlardan" iseniz, alarmınız sizi uyandırmayabilir. Apple, iOS 9.1'e geçiş işlemini gece yarısına ertelemek gibi akıllıca bir işlev sunuyor. Ancak bazı kullanıcıların Twitter'da paylaştıklarına göre cihazınızı gece yarısı otomatik güncellediğinizde sabahki alarmınız devreye girmiyor. Apple henüz konu hakkında bir açıklama yapmadığından, sorunun detayları ve ne kadar yaygın olduğu bilinmiyor.
Uyanmak için iPhone'nuzu kullanıyorsanız, güncellemeyi geceye bırakmamanıza fayda var. Güncelleme sonrası ise alarmınızın devrede olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ediyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...