Tgrt Haber
14 Mart 2014 16:05 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:19

Samsung Galaxy S5 mini sızdırıldı, Samsung Galaxy S5 mini ve özellikleri

Samsung Galaxy S5 mininin özellikleri ve detayları sızdırıldı. Samsung Galaxy S5'in özellikleri neler? Samsung Galaxy S5 ne zaman çıkıyor? Samsung Galaxy S5 özellik ve fiyatı ne? Samsung Galaxy S5 ne zaman çıkar? İşte Samsung Galaxy S5 ile ilgili tüm detaylar bu haberimizde. Samsung Galaxy S5 mini ve tüm özellikleri.

Samsung Galaxy S5 mini sızdırıldı, Samsung Galaxy S5 mini ve özellikleri
samsung galaxy s5 mini, samsung galaxy s5 mini özellikleri, galaxy s5 mini, galaxy s5 mini özellikleri, galaxy s5 mini çıkacak mı,

Samsung Galaxy S5 mininin özellikleri ve detayları sızdırıldı. SamsungGalaxy S5'in özellikleri neler? Samsung GalaxyS5 ne zamançıkıyor? Samsung GalaxyS5özellik ve fiyatı ne? Samsung GalaxyS5ne zamançıkar? İşte Samsung Galaxy S5 ile ilgili tüm detaylar bu haberimizde. Samsung Galaxy S5 mini ve tüm özellikleri. Samsung'un Samsun Galaxy S5 akıllı telefonu merakla beklenirken bu kez ise, Samsun Galaxy S5 mini'nin görüntüleri ve özellikleri bir kargoda ortaya çıktı. İşte detaylar... Samsung Galasx S5'e ait mini telefon ne zaman piyasaya sürülecek? Samsung'un Samsun Galaxy S5 akıllı telefonu merakla beklenirken bu kez ise, Samsun Galaxy S5 mini'nin görüntüleri ve özellikleri bir kargoda ortaya çıktı. Bu harika ürün ile ilgili olarak, Veritabanına düşen son cihaz ise SM-G870 model numaralı bir Samsung cihazı oldu. Cihazın Hint rupisi üzerinden birim fiyatını dikkate alan kaynaklar geçen yıl ki Galaxy S4 mini modeline benzer olduğunu ve model numarasının Galaxy S5 mini'ye ait olabileceğini düşünüyor. Galaxy S amiral gemi modellerinin mini versiyonları Samsung'da bir gelenek haline geldi ve Galaxy S5 için de bir mini versiyon bekleniyor. MWC 2014 etkinliğinde de Super AMOLED ekran ve Android 4.4 işletim sistemli Galaxy S5 mini modelinin hazırlandığına dair ilk işaretler verilmişti. Zauba'da ortaya çıkan modelin Galaxy S5 mini'ye ait olup olmadığı kesin olarak bilinmiyor. Ancak Galaxy S5 mini'nin Haziran ayında tüketici ile buluşması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...