Tgrt Haber
21 Mart 2018 20:35 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? 21 Mart Şans Topu çekilişi

Şans Topu sonuçları açıklandı mı! 21 Mart Şans Topu kazandıran numaralar haberimizde

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? 21 Mart Şans Topu çekilişi
şans topu

Merakla beklenen Şans Topu sonuçları açıklandı mı! 21 Mart Şans Topu kazandıran numaralar haberimizde. Şans Topu çekilişi için nefesler tutuldu. Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Çarşamba akşamları çekilişi yapılan Şans Topu'nda 875. hafta heyecanı yaşanıyor. Peki Şans Topu çekilişi saat kaçta yapılacak? İşte 21 Mart MPİ Şans Topu çekilişi ve detaylar...

ŞANS TOPU İKRAMİYESİ NEREDEN ALINIR?
 
Şans Topu çekilişi sonucunda 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 bilen talihliler ikramiye almak için hak kazanır. İkramiye kazanan talihliler arasından;
1+1, 2+1, 3 ve 3+1 bilenler loto bayilerinden,
4+1 ve 5 bilenler loto bayilerinden veya Milli Piyango İdaresi şubelerinden,,
5+1 bilenler ve büyük ikramiye kazananlar da Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilir.
 
Talihlilerin kazandıkları ikramiyeleri bir yıl içerisinde ilgili yerden alması gerekir. Bir yıl sonunda alınmamış olan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için de ödeme yapılmaz. 
 
ŞANS TOPU NASIL OYNANIR? 
 
Şans Topu çekiliş kuponunda iki sayı kümesi bulunur. Birinci sayı kümesinde 1’den 34’e kadar, ikinci sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar yer alır. Birinci sayı kümesinden 5, ikinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilir ve işaretlenir. 
 
Kolon doldurulurken işaretlemelerin dik olarak yapılması ve kırmızı kalem kullanılmaması gerekir. Doldurulan her kolon için ücret verilir. Çekilişe katılım sınırı bulunmadığı için, istenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir. Şans Topu çekilişleri için Perşembe sabahından Çarşamba günü akşamına kadar kupon doldurulabilir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...