Tgrt Haber
23 Aralık 2017 20:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Sayısal Loto 23 Aralık çekiliş sonuçları açıklandı | Sayısal Loto ÖĞREN

Sayısal Loto 23 Aralık sonuçları dün akşam yapılan çekiliş ile belli oldu. Sayısal Loto sonuçlarında çıkan şanslı numaralar ve büyük ikramiye ile ilgili detaylara haberimizde. Sayısal Loto 23 Aralık sonuçları açıklandı. Sayısal Loto çekilişi sorgulamak için bilgiler burada...

Sayısal Loto 23 Aralık çekiliş sonuçları açıklandı | Sayısal Loto ÖĞREN
sayısal loto,sayısal loto sonuçları,23 aralık

Sayısal Loto sonuçlarında çıkan şanslı numaralar ve büyük ikramiye ile ilgili detaylara haberimizde. Sayısal Loto 23 Aralık sonuçları açıklandı. Sayısal Loto çekilişi sorgulamak için bilgiler burada... 

Milli Piyango İdaresi tarafından Sayısal Loto 1102. hafta çekilişi bu akşam (23 Aralık) yapıldı. Sayısal Loto'da bu hafta ikramiye 04 - 07 - 10 - 17 - 20 - 45 numaralarına vurdu. Sayısal Loto'da büyük ikramiye olan 1 milyon 627 bin 438 lira 70 kuruş bu hafta Kırklareli'nden şansını deneyen 1 kişiye çıktı.  

SAYISAL LOTO SONUÇLARI ÖĞREN

SAYISAL LOTO NE ZAMAN ÇEKİLİYOR?

Sayısal Loto sonuçları için heyecanlı bekleyişini sürdüren vatandaşlar, çekilişin saat kaçta yapılacağını araştırıyor. İnternet üzerinde "Sayısal Loto sonuçları" aramasını yapan vatandaşlar, kazanan numaraları merakla bekliyor.
Sayısal Loto çekilişleri, düzenli olarak her hafta Cumartesi akşamı saat 21:15'te yapılmaktadır. Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün Ankara Balgat binası çekiliş salonunda yapılan çekilişler, MPİ çekiliş heyeti ve noter huzurunda gerçekleştirilmektedir.

SAYISAL LOTO’DA EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR
 
Sayısal Loto çekilişlerinde en çok çıkan ve ikramiye kazandıran sayılar; 18, 21, 36, 38 ve 40’tır. Çekilişte en az çıkan sayılar ise; 33, 37, 43 ve 45’tir.
 
SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?
 
Sayısal Loto çekilişlerinde 3, 4, 5 ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. İkramiye almak için hak kazanan talihlilerden;
3 ve 4 bilenler loto bayilerinden,
5 bilen talihliler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
6 bilen talihliler de Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler. 
İkramiyelerin alım süresi 1 yıldır. 1 yıl sonunda alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar ve zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için talihlilere ödeme yapılmaz. İkramiye tutarı Milli Piyango İdaresi’ne gelir olarak kayıt edilir. 
 
SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER
 
Sayısal Loto çekilişlerine 18 yaşından küçük olanlar katılamazlar. Katılmış olsalar bile ikramiye verilmez. Kupon doldurulurken işaretlemelerin dik olarak yapılması ve kırmızı kalem kullanılmaması gerekir. Kolon iptal edilmek istendiğinde kolon altında bulunan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. 
 
Çekiliş için doldurulan her kolon için ücret ödenir. Sayısal Loto çekilişinde katılım sınırı bulunmaz, katılımcılar istenilen sayıda kolon ile çekilişlere katılım sağlayabilir. Çekilişte 6 bilenin çıkmaması halinde, büyük ikramiye bir sonraki haftaya devreder.
 
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, yırtılmış ya da iptal edilmiş biletler için ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için; barkot, seri numara ve bilet güvenlik numarasının görevliler tarafından açık olarak okunması gerekir. Aksi halde ikramiye ödemesi yapılmaz. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...