Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Eylül 2017 09:35 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Sayısal Loto çekilişi Sonuçları Açıklandı! | (23 Eylül Sayısal Loto sonuçları SORGULA

Merakla beklenen Sayısal Loto çekilişi sonuçları belli oldu.23 Eylül 2017 Sayısal Loto sonuçları haberimizde. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmamıştı ve büyük ikramiye tutarı ikinci defa devretmişti. Bu hafta ise Sayısal Loto'da kazandıran numaralar açıklandı. İşte Sayısal Loto çekilişi sonuçları burada.

Sayısal Loto çekilişi Sonuçları Açıklandı! | (23 Eylül Sayısal Loto sonuçları SORGULA
sayısal loto,sayısal loto çekilişi sonuçları,mpi,23 eylül sayısal loto sonuçları sorgulama

Merakla beklenen Sayısal Loto Çekilişi sonuçları açıklandı.23 Eylül Sayısal Loto sonuçları haberimizde. Geçen hafta çekiliş sonucunda 6 bilen çıkmamıştı ve büyük ikramiye tutarı ikinci defa devretmişti. Bu hafta ise Sayısal Loto'da kazandıran numaralar açıklandı. İşte 
Sayısal Loto çekilişi sonuçları burada.
23 Eylül Sayısal Loto çekilişinde sonuçlar belli oldu. Heyecanla beklenen sonuçlarda kazandıran numaralar şu şekildeydi.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SAYISAL LOTO İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?
 
Sayısal Loto çekilişleri, Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Cumartesi günü düzenlenir. Çekiliş sonucunda 3 bilen, 4 bilen, 5 bilen ve 6 bilen talihliler ikramiye almaya hak kazanır. Talihlilerden;
 
3 bilenler ve 4 bilenler loto bayilerinden
5 bilenler loto bayilerinden ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
6 bilenler ise Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.
 
İkramiye almaya hak kazanan talihliler bir yıl içinde ikramiyesini almalıdır. Bir yıl içinde alınmayan ikramiyeler zaman aşımına uğrar. Zaman aşımına uğrayan ikramiyeler için ödeme işlemi gerçekleştirilmez. Çekiliş sonucunda büyük ikramiye için 6 bilen çıkmazsa, ikramiye bir sonraki hafta 6 bilen talihli kişiye verilmek üzere devreder.Toplam devir sayısı üçü geçemez. Dördüncü haftada da büyük ikramiye verilmezse, ikramiye 5 bilenler arasında paylaştırılır. 
 
SAYISAL LOTO HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKENLER
 
Çekilişlere 18 yaşından küçük olanlar katılamaz. Katılmış olsalar bile ikramiye verilmez. Çekiliş için kupon doldurulurken kırmızı kalem kullanılmamalı ve işaretlemeler dik olarak yapılmalıdır. Oynanan kolon iptal edilmek istendiğinde de kolon altında yer alan iptal kutucuğu işaretlenmelidir. Kupon aşırı ısınmaya karşı korunmalıdır aksi halde kuponda bozulmalar meydana gelebilir. Çekiliş için katılım sınırı bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurulabilir. Kupon arkasına ad ve soyad yazılarak imzalanmalıdır. Yapılacak olan bu işlem, ikramiye kazanılması durumunda ispat niteliğinde olacaktır.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...